Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 24 september 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 22 september 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
22 september 2018 / via Shelley Young


Als je je in een diepe weerstand bevindt, raden wij je aan, in plaats van die weerstand door te zetten, gewoon iets te kiezen dat lichter voor je aanvoelt. Wanneer je in zo'n staat bent, kan het moeilijk zijn om te weten wat je nodig hebt om jezelf in staat te stellen gemakkelijker verder te gaan. Hoewel je hersenen misschien niet weten wat je nodig hebt, kunnen je lichaam en geest gemakkelijk identificeren wat er lichter aanvoelt. Stel jezelf dus eenvoudig de vraag: "Wat kan ik doen dat lichter aanvoelt dan ik nu voel?"

Weerstand is zwaar. Lichtheid is precies dat - licht. Het identificeren van wat zwaar of licht voelt, is een vaardigheid die elk menselijk wezen op de planeet heeft, dus er is geen speciale training, geen begrip van energetische of verhoogde gevoeligheid vereist. Je kunt die aangeboren vermogens omarmen omdat het onmogelijk is om de verkeerde te krijgen, omdat het antwoord altijd uniek voor je is. Het is iets dat je altijd zult weten zonder twijfel.

Naarmate je iets lichters kiest, kies je ervoor om je los te maken van weerstand, wat natuurlijk meer stroming, verlichting en voorwaartse beweging zal veroorzaken. Dit zal je toelaten om stap voor stap uit je ongemak te komen, zonder jezelf onder druk te zetten in een specifieke oefening, omdat wat lichter aanvoelt, een groot aantal dingen kan zijn. Verder is het een krachtige oefening die je helpt vertrouwen te krijgen in je zelfbewustzijn en het vermogen om jezelf te leiden vanuit elke energetische staat waarin je je bevindt.

Jouw hart weet altijd wat expansief en licht is, dus het is een prachtige manier om uit je geest en in het hart te komen zonder dat je specifieke middelen nodig hebt. Als je eenmaal in een lichtere staat bent gekomen, hoe je er ook voor kiest te komen, ben je veel meer in staat om terug te gaan naar je spirituele en co-creatieve praktijken, en voor je het weet, stroom je mee alsof de weerstand zelfs nooit is gebeurd.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien