Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 19 september 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 18 september 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
18 september 2018 / via Shelley Young


Wat zou er gebeuren als je de behoefte om waar dan ook tegen te strijden zou vervangen door simpelweg zelfexpressie te omarmen? Wat als je de strijd op zou geven voor stroming? Doen voor zijn? Martelende-service voor een vrolijke service? Voel het. Als je goed oplet wanneer je in strijd voelt en dan in zelfexpressie voelt, zul je merken dat ze bestaan op heel verschillende energetische lijnen van potentieel. Je zult merken dat je zijwaarts op verschillende tijdlijnen verschuift. Dit komt omdat er nieuwe mogelijkheden zijn die voortkomen uit elke verandering van focus die je maakt. Hetzelfde zal zijn met het energetische verschil tussen worstelen en stromen, doen en zijn, offerdienst versus ondersteunde service. Let op hoe elk voelt in jouw lichaam en welke uitgelijnd voelt met jou en waar u naartoe wilt. Welke keuzes laten je toe om de energie van vrede te verankeren?

Dus we zullen beantwoorden wat er zal gebeuren als je deze veranderingen maakt. Je zult beginnen vooruit te gaan van het sterkste krachtcentrum dat je hebt - je eigen authentieke kracht en aangeboren wijsheid. Je zult je goddelijke vermogen om te co-creëren omarmen, dat komt door je eigen energetica tot uitdrukking te brengen en de hoogste energetische overeenkomsten te kiezen van wie je bent en wat je wenst te ervaren. Je begint je levensuitdrukking te navigeren op basis van je eigen waarheid, voorkeuren en wat de hoger dimensionale energieën ondersteunen, wat precies is wat je diepe rol als deelnemer in de grote verandering van de mensheid verder zal eren en verruimen.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
  
Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien