Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 15 september 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 13 september 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
13 september 2018 / via Shelley Young


Heb je ooit een idee gehad, een inspiratie voor iets dat je zou willen creëren of ervaren, en je voelt je er zo enthousiast over maar gaat er korte tijd later weer over twijfelen? We willen dat je weet dat dit volkomen normaal is en waarom dit gebeurt.

Wanneer je een nieuwe richting ontdekt waar je ziel zich naar zou willen uitbreiden, is de onmiddellijke reactie ervan vreugde en opwinding. Het voelt licht en juist en vol van potentieel. Dit is je ziel die je een volmondig ja geeft! Het is zodra je echt in die energie begint te komen en overweegt om het een realiteit te maken dat de twijfel binnensluipt. Waarom gebeurt dit? Het is het werk van je ego.

Jouw ego lijkt veel op een peuter die zich niet druk maakt om plotselinge veranderingen. Het is er zeer bij gebaat dat alles hetzelfde blijft en het gevoel van controle heeft, en dus zal het dwars zijn in vooruitgang op nieuwe, onverwachte manieren. Het reageert sterk met angst en twijfel, welke jij, in jouw gevoeligheid, zult voelen. Laat dit je voorwaartse beweging niet blokkeren.


Waar jouw ego echt naar op zoek is, is jouw zekerheid dat het nog steeds belangrijk en verzorgd zal zijn. Het heeft gewoon jouw geruststelling nodig dat het met jou mee vooruit zal gaan. Het ego proberen uit te roeien, wat een essentieel onderdeel van je menselijke zelf is, zou het ontkennen zijn van een vitaal aspect van jezelf. Onvoorwaardelijke liefde voor het zelf betekent liefhebben en zorgen voor alle aspecten van jou, en ze voorwaarts begeleiden op een manier die in hun behoeften voorziet.

Je kunt het ego eenvoudigweg geruststellen over zijn belang en vitale rol voor jou. Je zou het zelfs een baan kunnen geven om je vooruit te helpen, zoals het vertellen dat je het nodig hebt om voor je lichaam te zorgen en ervoor te zorgen dat aan alle fysieke behoeften wordt voldaan. Je zou het zelfs kunnen vertellen dat je dit als een experiment zult behandelen en het kan bijhouden hoe het met je gaat. Als je begrijpt wat er aan de hand is, kun je beginnen je ego te zien als een groeidetector. Het zou gewoon niet geactiveerd worden als je niet op iets zou zitten dat waarde heeft voor jou en de expressie van je ziel.

Omdat velen van jullie je dienstbaarheid zullen veranderen en uitbreiding in nieuwe richtingen zullen ervaren terwijl jullie verder gaan in de volgende fase van je incarnatie, zal inspiratie gevolgd door twijfel een veel voorkomende ervaring zijn. Met jouw wijsheid van waarom dat gebeurt kun je eenvoudig stoppen, het deel aanpakken dat de geruststelling en steun nodig heeft, en vooruitgaan wetende dat alle tekenen wijzen op jouw groei en de volgende grote ervaring.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien