Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 13 september 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 12 september 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
12 september 2018 / via Shelley Young


Geliefden, het is de bedoeling dat jullie meebewegen met de eb en vloed van Het Universum. Dat betekent dat je soms loslaat en andere keren dat je integreert. Soms rust je, soms onderneem je actie. Soms zal de focus liggen op het goddelijke vrouwelijke en bij anderen, het goddelijke mannelijke. Soms geef je en ontvangen anderen.

Het gaat niet om het vinden van één specifiek iets, maar eerder om iets dat op een bepaald moment wordt ondersteund. Dit betekent dat jullie je focussen op alles wat prioriteit heeft, en dat jullie vertrouwen op de goddelijke intelligentie van Het Universum, evenals op je vermogen om te werken met de energieën.


Dit stelt jullie in staat om met veel groter gemak voorwaarts te gaan en om veel efficiënter te zijn met je inspanningen. Het stelt jullie ook in staat om meer vreugde en voldoening te ervaren, omdat je bereidwillig zult werken binnen de overgave, het geloof, de stroom, het vertrouwensmodel dat het besturingssysteem is van de nieuwe energieën.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien