Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 11 september 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 10 september 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
10 september 2018 / via Shelley Young


Velen van jullie zijn bezig met het loslaten van oude geloofssystemen, waarvan er vele door anderen in jou zijn geconditioneerd. Een van de meest voorkomende is dat je niet goed genoeg bent.

Dierbaren, het is onmogelijk voor jullie om ooit niet genoeg te zijn, want je bent exact,  de volmaakte jij - een mooi geïndividualiseerd aspect van de Bron, verschijnend met de exacte eigenschappen die jullie nodig hebben voor je groei, expansie en zelfexpressie, en gewenste ervaringen gedurende je incarnatie.


Iedereen die geprobeerd heeft je te vertellen dat je op de een of andere manier tekortschoot, heeft door die actie jou laten weten dat ze niet gekwalificeerd waren om jou te beoordelen, want ieder wezen dat echt gekwalificeerd was om jou in je waarheid te zien en je te beoordelen zou er geen belang bij hebben dat te doen. Alles wat ze zouden zien is jouw goddelijke perfectie, en kijken naar je door de ogen van acceptatie en Onvoorwaardelijke liefde, en vieren je omdat je precies bent zoals je bent.

Is het niet tijd om dat oude idee van je af te schudden dat je ooit niet goed genoeg kunt zijn en gewoon in je mooie, zich steeds evoluerende waarheid begint te schijnen?

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl