Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 1 september 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 31 Augustus 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
31 Augustus 2018 / via Shelley Young


In het verleden was het gemakkelijk om keuzes te maken op basis van wat je voor vele jaren zou kunnen doen. De energieën bewogen veel langzamer en hadden dus een grotere voorspelbaarheid, en dit dwong het idee om een ​​beslissing te nemen en daaraan vast te houden. Dit gaf je een gevoel van controle en veiligheid. Dit ondersteunde het alles of niets denken (als je je ergens aan committeerde dat het voor een zeer lange tijd zou zijn) en ook het idee dat je maar één ding kon doen.

Maar de energieën van vandaag zijn veel, veel anders. De energieën zijn niet alleen erg snel in beweging, ze zijn ook multidimensionaal. Dit betekent dat ze veel verschillende keuzes en kansen voor je hebben en ze ondersteunen het naar voren stappen als bekrachtigde mede-scheppers. Dus in de verwachting dat je een beslissing kunt nemen die maar één optie heeft en verwacht dat deze hetzelfde blijft, is proberen het oude energie-denken toe te passen op ongekende creatie-energieën.

De energieën van vandaag hebben de belofte, het potentieel en de mogelijkheid. Ze vereisen ook dat je het idee van ontplooiing omarmt. De manier om in dit soort energieën te werken is door beslissingen te nemen van het ene moment naar het volgende, om te stromen en door te gaan met co-creëren naarmate er meer informatie binnenkomt. Je begint te leren dat in tegenstelling tot de oude energieën het resultaat van het uiterste belang was, de waarde ligt in de ervaring die leidt tot je eigen expansie, vrijheid en vreugdevolle zelfexpressie.

Om te proberen slechts één onbeweeglijk ding te kiezen dat verwacht wordt in de komende jaren een match voor je te zijn, zou voor jezelf een beperking kiezen zijn. Het zou hetzelfde proberen te blijven in een tijd van grote evolutie. Denk aan toen de televisie voor het eerst uitkwam. De meesten van jullie hadden maar één of twee kanalen om uit te kiezen in zwart en wit. Dat is als de oude energieën. Je hebt nu een groot aantal kanalen waaruit je kunt kiezen met verbeterde kleuren en geluiden. Je begrijpt dat de keuzes bijdragen aan je tevredenheid en plezier en als je iets probeert en het niet leuk vindt, kun je opnieuw kiezen. Hetzelfde is het met de eindeloze mogelijkheden die nu voor je verschijnen op jullie planeet.

Wees dus gerust. Laat het idee los dat je alles uit de kast moet halen en de prachtige vrijheid en voldoening moet omarmen die ontstaat als je alleen beslissingen hoeft te nemen op basis van wat op een bepaald moment goed voelt voor jou. Door op deze nieuwe manier te navigeren, kun je beginnen te genieten van de magie en het wonder van ontplooiing en de opmerkelijke hoeveelheid keuze die je nu op jullie planeet hebt.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlWij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien