Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 7 augustus 2018

Sisterhood of the Rose in Nederland – zomer 2018 / 7 augustus 2018


Sisterhood of the Rose in Nederland – zomer 2018
7 augustus 2018

Hieronder vind je informatie over de wekelijkse Sisterhood of the Rose (SotR) bijeenkomsten in Nederland. Sara (Deventer) en Anasuya (Mook) zijn daarmee in mei 2018 begonnen. Zij zijn beiden door Cobra geïnitieerd tijdens de Ascentie conferentie in Boedapest van april 2018. Zie de beschrijving van de prachtige energie tijdens de Sisterhood of the Rose initiatie in Boedapest door Steve Smaly en de Notities van de Boedapest conferentie door Felipe Pinto (beide naar het Nederlands vertaald).

Jacqueline (Soerendonk) was ook aanwezig bij deze conferentie en is samen met Inana de Galactic Love Parties (GLP) gaan organiseren die een heel weekend duren. En zij heeft nu ook wekelijkse SotR bijeenkomsten, op de zaterdagen in juli en augustus.

Ik breng hier nog een keer onder de aandacht wat Cobra met ons heeft gecommuniceerd in zijn artikel  De kracht van de Godin, 18 februari 2018het is nu van het grootste belang om ons te verbinden met de vrouwelijke Godinnenaanwezigheid en de kwaliteiten van Liefde, Compassie en Tederheid te koesteren om de overgang te stabiliseren en de wreedheid tegen te gaan die zo dominant is op de oppervlakte van de planeet. Om ons daarbij te helpen zijn er de volgende meditaties: Goddess Vortex meditatie, en Meditatie voor de terugkeer van de Godin.


Sara en An-Ra van de Sisterhood of the Rose groep Deventer hebben video’s gemaakt met een Nederlandse versie van de meditaties Goddess Vortex en de Terugkeer van de Godin., dus als je niet in de gelegenheid bent om aanwezig te zijn bij een SotR bijeenkomst kun je met behulp van deze video’s de meditaties doen. En in deze link wordt nog eens precies uitgelegd hoe krachtig deze meditatie is en wat het bewerkstelligt.

Onder deze link vind je een verzameling van wat op dit blog over de Sisterhood of the Rose is gepubliceerd, en op de pagina met meditaties de informatie over de Godinnenenergie meditaties. Hier breng ik ook nog eens onder de aandacht de prachtige “The Goddess Spiral” meditatie die  Isis en Cobra in samenwerking met Medwyn Goodall Music hebben gemaakt, die helpt met het verankeren van de Godinnenenergie op deze planeet. Deze kun je hier verkrijgen: http://medwyngoodallmusic.co.uk/products-page/isis-cobra/the-goddess-spiral/ en hier is de Youtube link naar deze meditatie.

Sisterhood of the Rose in Nederland

In de nieuwsbrief van Sisterhood of the Rose in Nederland wordt aangekondigd dat nu in Amsterdam in samenwerking met Sara en An-Ra SotR bijeenkomsten worden georganiseerd:  

Sisterhood of the Rose Bijeenkomsten bij jou in de buurt – De Godin verankeren op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland

Deelnemen aan de Sisterhood of the Rose bijeenkomsten kan momenteel wekelijks in Deventer, Mook en Haarlem. Van diverse vrouwen en mannen in ons land hebben wij het verzoek gekregen om het aantal plaatsen waar wij deze bijeenkomsten begeleiden uit te breiden. Wanneer ook jij wilt meedoen aan SotR bijeenkomsten bij jou in de buurt, DAN MOETEN WIJ ER MET ELKAAR VOOR ZORGEN DAT WE DIT MOGELIJK MAKEN. Lees meer

Lees dit artikel naar aanleiding van de 1e Sisterhood of the Rose Nederland bijeenkomst in Amsterdam!

Meld je rechtstreeks bij Helen aan voor deelname aan de SISTERHOOD OF THE ROSE NEDERLAND BIJEENKOMST in AMSTERDAM
Of mail Helen zo:helenbuijs@gmail.com

AANVANG: 19.30 uur
AFRONDING: 21.30 uur
BIJDRAGE: €  10,00

Vrije-wil-werk SotR bijeenkomsten – hét ultieme alomvattende vrijwilligerswerk!

Meld je aan en kom ook naar de volgende Deventer SotR bijeenkomsten op vrijdagavond
Meld je aan en kom ook naar de volgende Mook SotR bijeenkomsten op donderdagavond

In de SotR nieuwsbrief is ook de link opgenomen naar:

Planetary Liberation NOW!

36.786 VROUWEN EN MANNEN WERELDWIJD ZIJN JOU AL VOORGEGAAN IN HET ONDERTEKENEN VAN DEZE PETITIE. KIES VANUIT JE VRIJE WIL EN ZET NÚ OOK JOUW HANDTEKENING ZODAT WE DE 144.000 HALEN!

link PETITIE

Hieronder vind je een bericht van Jacqueline met haar ervaringen van haar SotR bijeenkomsten

Er was eens een lange hete zomer …

Na drie fascinerende en inspirerende Galactic Love Parties (GLP) afgelopen juni, heb ik (Jacqueline) in juli een doorstart gemaakt met de wekelijkse Sisterhood of the Rose (SotR) bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zien op het verankeren van de energie van de Godin van het Licht, de energie van Liefde, Zorgzaamheid en Compassie, in het zuiden van ons mooie lage land!Sisterhood of the Rose
In juli en augustus organiseer ik iedere zaterdag van 11 tot 1 uur ’s middags een reguliere SotR-bijeenkomst bij mij thuis. Ten aanzien van deelname voor de SotR-bijeenkomsten was mijn hoop: als ik minimaal 3 personen bij elkaar krijg iedere week, dan kan ik hier de energie van de Godin van Licht verankeren. Inmiddels heb ik al vier hele mooie en drukke bijeenkomsten erop zitten. Tijdens de tweede bijeenkomst op 14 juli, vol in de zomervakantie, had ik zelfs een mooie groep van 10 mensen bij elkaar. Met veel ex-GLP participanten die weer even terugkwamen om ‘op te laden’ ;-). Omdat het warme, beter gezegd, hete weer maar blijft aanhouden, doen we alle oefeningen, meditaties etc. nog altijd fijn buiten in de tuin.

Nooit te jong om te leren
14 juli was ook de eerste keer dat mijn jongste Rozenzuster haar introductie maakte. Zij is namelijk 8 jaar jong! Maar leeftijd bedriegt, want ze is een Kristalkind en heel wijs voor haar jaren. Ze is de kleindochter van een van mijn dierbaarste Zusters.

Voor die dag had ik een mini GLP-programma gepland, inclusief het Embracing as Angels (elkaar individueel als Engelen omarmen). Hierbij zijn we allemaal voor haar op de knieën gegaan. Ze heeft met grote toewijding en enthousiasme alles meegedaan. Inmiddels kan oma niet meer zonder kleindochter naar onze Sisterhood of the Rose bijeenkomst komen. Afgelopen week vroeg ze haar nog: “Omi, ik ben nu toch ook een Sister of the Rose?” En natuurlijk is ze dat.


Maximaal verankeren
Alsof dat niet genoeg is, organiseer ik naast de wekelijkse SotR-bijeenkomsten nu ook additionele groepsmeditatie bijeenkomsten op astrologisch/energetisch belangrijke momenten. Ik ben fulltime bezig om de Liefdesenergie op zoveel mogelijk momenten diep in Gaia te verankeren en de huidige periode is daarvoor uitermate geschikt. De ene na de andere belangrijke kosmische gebeurtenis komt voorbij. Ik heb bijvoorbeeld extra meditaties georganiseerd ten tijde van de nieuwe maan op 13 juli jl. en de volle maan op 27 juli jl. Dat is wel druk, maar ik grijp iedere mogelijkheid aan om een doorbraak voor deze planeet en de mensheid te manifesteren.

Meditaties in augustus 2018
Deze maand zijn bijvoorbeeld de volgende momenten ook belangrijk om te mediteren zoals 8 augustus, met het Lion’s Gate 8:8:8, 11 augustus met Cobra’s Freedom Meditation (die samen valt met mijn SotR-bijeenkomst dan) en 26 augustus voor de volgende volle maan. Hiervoor ga ik ook weer speciale meditaties dan wel ceremonies organiseren.


Volgende GLP’s
In september hebben Inana en ik de volgende Galactic Love Party gepland. Dit wordt het weekend van 8 en 9 september. Dan hopen en verwachten we dat er weer mooie transformaties worden ingezet. We zien hier beiden alweer helemaal naar uit. Voor de GLP in België in oktober volgt de datum binnenkort.


Een nieuw avontuur
Eindelijk heb ik de afgelopen periode een belangrijk inzicht gekregen t.a.v. hoe ik verder de Lichtkracht van de mensen op deze planeet kan helpen verhogen. Ik heb daarvoor veel ‘intern werk’ voor verricht de afgelopen acht maanden. Blij dat ik dat Licht heb gezien, want ik was daar echt naar op zoek. Maar in juni tijdens al die interacties met al die mooie mensen die de GLP-workshops bezochten is ook voor mij veel duidelijkheid gekomen.

Disharmonic Resonance Clearing
In essentie bestaan wij mensen, en alles om ons heen, uit licht en informatie. Licht dat op bepaalde frequenties vibreert creëert onze hele realiteit. Indien we uitdagingen zoals burn-out, stress en hoofdpijn ondervinden, kan er bijvoorbeeld een ‘knoop’ in de weg zitten die belet dat de frequenties harmonieus vibreren. Hiermee ga ik mensen helpen. In mijn nieuwe praktijk ga ik samen met cliënten aan het ontwarren van de knopen werken. Hoe ik dat doe is nooit voor twee personen of twee momenten hetzelfde. Dit kunnen activiteiten zijn op fysiek (b.v. lichaamswerk), energetisch (b.v. aura clearing) of mentaal niveau (b.v. coaching, meditatie), maar dit is niet een regel. Ik laat mij hierbij veelal leiden door mijn intuïtie.Ascentie in de Taal van het Licht
Ter afsluiting geef ik graag nog even dit mee. Er wordt gespeculeerd dat nu snel de First Wave van ascentie eraan zit te komen. Wat kan ik zeggen, ik ben er klaar voor. Deze prachtige melodie, in de Taal van het Licht, beschrijft dat gevoel helemaal voor mij…

The First Wave (Extended Edition): https://youtu.be/UIvspw4KJXo
Met dank aan Michael. Bezoek zijn kanaal Michael432Hz op YouTube.

Vragen staat vrij
Mochten er naar aanleiding van het lezen van deze informatie vragen zijn, zou ik het fijn vinden om die voor je te beantwoorden, waar ik kan. Je kan me bereiken via email: jacqueline@connect2life.nl of mobiel op: 0624-613271.

LOVE & LIGHT
Jacqueline

In aansluiting op wat Jacqueline heeft geschreven over de meditaties op belangrijke momenten in augustus roep ik iedereen op om op 11 augustus om 11.11 uur mee te doen met Cobra’s meditatie “Sleutel tot Vrijheid”. Hier vind je de Nederlandstalige video daarover.