Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 29 augustus 2018

Naar het nieuwe level. De laatste lessen. / 28 augustus 2018 / Luc van Ewijk


Naar het nieuwe level. De laatste lessen.
28 augustus 2018 / Luc van Ewijk


Niet meer vechten met elkaar. Of strijden. Nee, iedereen mag zijn eigen waarheid hebben. Daar horen we vrede mee te hebben. 

Het gaat niet meer om het denken. Om verwachting te maken en conclusies te trekken. 

Nee, het voelen dat is waar we het mee gaan doen. Voelen vanuit je hart. Niet meer naar de toekomst leven. Want we leven nu. Het gaat erom wat je nu voelt. En dat je nu plezier maakt. 

Meer naastenliefde omdat we elkaar niet meer als vijand zien. Maar als mede- broeder /zuster. Omdat we als een wij leven. En het ook samen maken op deze planeet. 


Vriendschapen en relaties worden veel losser. Je bent niet meer elkaars bezit. En gaat met elkaar om wanneer jij dat wilt. Trouwen, we hoeven elkaar niet meer de trouw te beloven. Je voelt wanneer diegene goed voor je is. 

We hebben geen meesters meer nodig. Omdat we zelf weten wat het beste is. We gaan naar totale vrijheid streven. Niet vreemd want de technologie is er al naar. 

We hebben bijna het volgende level gehaald. En spoedig zullen er meerdere volgen. Lekker even rust. Want we moeten niks meer.