Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 24 augustus 2018

Mensen die werkelijk zien wie jij bent / 24 augustus 2018 / Gerrit Gielen


Mensen die werkelijk zien wie jij bent
24 augustus 2018 / Gerrit Gielen


Een dag aan het strand met mijn zielemaatje.

Heerlijk. Lange wandeling langs het water. Veel gesproken.

Lang geleden zei Jeshua:

“Als je tevoorschijn brengt wat in je is zal dat je redden.
Als je niet tevoorschijn brengt wat in je is, zal het je ondergang worden.”

Wat in je is, is natuurlijk je ziel. Je ziel tonen aan de wereld, is bezield leven. Het is wel tegen de stroom in gaan, verandering brengen. Het is de weg naar een vreugdevol en gevuld leven.

Dat niet doen is je aanpassen bij de energieën van deze wereld, energieën van angst. Dat leidt tot onderdrukking van je ziel en uiteindelijk tot een geestelijke dood.

Wat je werkelijk helpt hierbij is het contact met zielemaatjes: mensen die werkelijk zien wie jij bent. Zij zijn het die jou helpen om jouw licht te laten stralen. 


Helaas, ik zie maar al te vaak dat mensen niet kiezen voor het gezelschap van zielemaatjes, maar juist voor het gezelschap van mensen die het licht proberen te doven.

Kies daarom je vrienden goed. Er zijn veel mensen die zeggen dat ze het beste met je voorhebben, terwijl ze jou in feite claimen en omlaag trekken. Ze denken dat ze goede vrienden zijn, ze geloven misschien echt dat ze jou helpen, en wellicht denk jij ook zo over hen. Ze doven echter je licht.

Kijk om je heen, kijk naar al je vrienden en kennissen en vraag je dan af: wie van hen helpt mij werkelijk om te groeien, om te stralen? Bij wie kan ik werkelijk mezelf zijn? Bij wie voel ik me gezien?

Schrik niet als er dat maar weinig zijn. 

De meeste mensen zitten vast aan de energieën en ideeën van deze wereld en proberen jou daar ook naar toe te trekken. Dat zijn de mensen bij wie jij je aanpast, bij wie jij je kleiner maakt om wat voor reden dan ook. Waarschijnlijk om dat je ooit bent gaan geloven dat dat het goede is om te doen. Dat is namelijk wat we ons hele leven lang leren: aanpassen en je schikken naar de wens van een ander is goed. Zo sussen we ons zelf, zo doven we ons eigen licht. Ja, zeggen tegen iemand die jouw licht niet ziet, is nee zeggen tegen jezelf. 

Bij hoeveel mensen doe je dat niet?

Gerrit Gielen


Pamela Kribbe & Gerrit Gielen komen naar Noordwijk op 6 januari 2019Programma

Mannelijke en vrouwelijke energie in de Nieuwe Tijd

De overgang die in deze tijd plaats vindt van een ego-gebaseerd bewustzijn naar een hartgedragen bewustzijn heeft ingrijpende gevolgen voor onze levens. Eén van de belangrijkste gevolgen is dat we anders gaan denken en voelen over wat mannelijkheid en vrouwelijkheid betekenen. Ieder van ons heeft op zielsniveau de beschikking over beide energieën. Als we ons hiervan bewust worden en ons realiseren dat we allereerst “ziel” zijn, kunnen we het mannelijke en vrouwelijke in onszelf meer in balans brengen en oude, beperkende definities ervan loslaten. We kunnen ook de emotionele verwondingen die we als man of vrouw hebben opgelopen gaan helen. Dit alles zal een diepgaand effect hebben op de relaties die we aangaan met een partner of geliefde. Relaties en seksualiteit op hartsniveau geven de ziel de mogelijkheid volledig in te dalen op aarde en helpen vorm te geven aan een Nieuwe Tijd.

In deze gechannelde lezing zal Pamela een boodschap doorgeven van Jeshua over mannelijke en vrouwelijke energie, de weg naar heelwording van oude trauma’s en de betekenis van hartgedragen relaties.

De lezing wordt ingeleid door Gerrit, die een meditatie zal aanbieden over dit thema.

Na de pauze beantwoordt Pamela (via channeling) vragen uit het publiek.
Na afloop is Pamela aanwezig om boeken te signeren.

Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en auteur van o.a. Gesprekken met Jeshua en De Verboden Vrouw Spreekt. Ze heeft sinds 2002 een eigen praktijk voor bewustwording en innerlijke groei en geeft workshops in binnen- en buitenland. Voor meer informatie zie www.pamela-kribbe.nl

Gerrit Gielen is spiritueel therapeut en heeft sinds 20 jaar een eigen praktijk in Tilburg, waarin hij individuele consulten en workshops aanbiedt. Voor meer informatie over zijn werk zie www.gerrit-gielen.nl    

Je krijgt een mooie goodiebag van onze officiële sponsor www.cbd4all.org

Na afloop is er ruimte om energie uit te wisselen met elkaar / iets drinken met gelijkgestemden/ het ontmoeten van de bloggers voor een ieder die dat wilt. *Deze eventuele consumpties zijn voor eigen rekening

Kaartjes kun je bestellen via deze onderstaande link