Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 20 augustus 2018

Live Kryon Channeling: Glastonbury, Avalon Koor. 7 / 25 mei 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 20 augustus 2018

Live Kryon Channeling:
Glastonbury, Avalon Koor. 7
25 mei 2018 / Lee Carroll
Geplaatst:  20 augustus 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur


Boodschap nummer 7

Voor de doctor!

Jij hoeft niet terug te gaan naar het verleden, Yah-Wee, jouw taak is nu, en dat betreft nu ook weer een andere toonzetting. Zo gaat het altijd! Laat mij even herhalen: de tonen die zes jaar geleden zijn geschapen zijn de tonen die jullie je vanuit je Akasha hebben herinnerd en beschreven. Het gaat terug naar de tonen waarmee jullie hulp hebben gehad en die jullie niet al te vaak hadden gehoord. De inhoud is wat jullie hebben in een slaapliedje. Nu wil ik jullie uitdagen voor iets dat heel makkelijk is. Maar hoewel deze een simpele constructie heeft zal het moeilijker te herinneren zijn. Laat mij dit uitleggen: Voordat de Pleiadiers hier kwamen, lieve mensen, waren zij gegaan door waar jullie nu doorheen gaan.

Van alle planeten van vrije keuze hadden die van de Zeven Zusters het meest pittige verleden. Wij hebben jullie in een vorige channeling verteld dat zij zelfs genocide (volkerenmoord) hadden. Het donkerste van het donker, wat jullie ook denken dat er op deze planeet is gebeurd dat zo afschuwelijk is als jullie je kunnen voorstellen, zagen zij! Zelfs nog erger! En toch trokken zij zichzelf door een beschaving heen en namen een beslissing; net zoals jullie hebben gedaan!

Meer lezen >>>