Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 15 augustus 2018

Live Kryon Channeling: Glastonbury, Avalon Koor. 4 / 25 mei 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 14 augustus 2018

Live Kryon Channeling:
Glastonbury, Avalon Koor. 4
25 mei 2018 / Lee Carroll
Geplaatst: 14 augustus 2018

Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur


Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Lieve mensen, dit is de vierde boodschap. Het getal vier is in de numerologie het Gaia-cijfer. Dit is voor niemand van jullie onbekend, maar het gaat waarlijk alleen over Gaia. Helemaal over de rasters die onderling verbonden zijn met Gaia.

Hoe zal ik hiermee beginnen? Laten wij opnieuw beginnen met de supermens, de Pleiadier. Als er een eerste richtlijn in het DNA geïnstalleerd zou zijn, als zoiets mogelijk is, zou dit niet zijn dat jullie vrije keuze hebben, dit is niet de eerste richtlijn. Vrije keuze is een mogelijkheid, een vermogen. Wat zou de oorspronkelijke zaad-gedachte zijn geweest over het Wiel van Lering waarvan de Pleiadiers wilden dat de mensen het zich zouden herinneren voor een lang bestaan van de mensheid op deze planeet…. wat zou het zijn? Ik zal het jullie vertellen: Dat jullie magnifiek zijn geboren! Dat jullie verbonden zijn met de Creatieve Bron! Dat is de eerste richtlijn!!! En door de eeuwen heen, lieve mensen, en door wat de mensheid heeft gedaan, waar het bewustzijn met vrije keuze ook heen gaat, is de eerste richtlijn steeds aanwezig! Jullie zijn geweldig! Jullie kunnen alles! Jullie kunnen verbonden zijn met de Bron van de Schepping en een planeet opbouwen die van Licht is…. als jullie dit willen.

Meer lezen >>>