Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 10 augustus 2018

Live Kryon Channeling: Glastonbury, Avalon Koor. 2 / 25 mei 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 10 augustus 2018

Live Kryon Channeling:
Glastonbury, Avalon Koor. 2
25 mei 2018 / Lee Carroll
Geplaatst: 10 augustus 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur


Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Lieve mensen, wij gaan verder.

Het verhaal over wat de Pleiadiers op deze planeet deden is opmerkelijk, een beetje ervan is bekend en een deel is onbekend, maar zal nog onthuld worden. Maar alles dat zij deden was in heiligheid voor jullie. Wat maakte deze mensen, supermensen? Was het datgene wat zij in zich hadden dat een ascensiestatus wordt genoemd? Zij hadden op hun planeet een hoger bewustzijn dat zij in hun Hoger Zelven nog verder in zichzelf hadden ontwikkeld. Zij waren zogezegd “multidimensionale bewustzijnspakketten.” Zij kwamen naar deze planeet om die te “zaaien” en jullie hetzelfde te geven.

Dit is het verhaal van Adam en Eva, hoewel…. een beetje anders. En wat zij deden, naast jullie als mensen te veranderen, zij zetten jullie op het spoor van heiligheid, van begrijpen, van licht en donker, van vrije keuze, maar wat zij als eerste deden was deze planeet in lijn brengen op een manier die voor jullie was/is. Zij brachten systemen op hun plaats en wij hebben jullie over een deel van deze systemen verteld. Maar met een van deze systemen – spectaculair – gaven zij Gaia bewustzijn. Jullie zouden uit de wouden lopen naar de schoonheid van de meren en de bergen en denken en voelen dat het altijd zo was geweest en toch voelen dat dit niet zo was. Dit gevoel dat jullie hebben, boomknuffelaars, werd gegeven door de Pleiadiers, dit is Gaia-bewustzijn. Zij spraken met de voorouders en gaven hen informatie. Het voedde jullie, gaf jullie water... dit was de lijn voor de mensheid, het WAS er voor de mensheid. Het Gaia-bewustzijn, lieve mensen, het gehele deel van jullie ontbreekt vandaag de dag op de planeet, als jullie dit hebben opgemerkt, behalve bij de Ouden.

Meer lezen >>>