Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 8 augustus 2018

Live Kryon Channeling: Glastonbury, Avalon Koor. 1 / 25 mei 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 8 augustus 2018


Live Kryon Channeling:
Glastonbury, Avalon Koor. 1
25 mei 2018 / Lee Carroll
Geplaatst:  8 augustus 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur


Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Voor degenen die later luisteren en lezen, en die niet hier zijn: wij zijn in het Verenigd Koninkrijk in een plaats genaamd Glastonbury met het pijnappelklier-koor dat Avalon-koor wordt genoemd. Voor degenen die hier wel zijn: er zullen vandaag acht korte boodschappen zijn.

Wij willen nogmaals spreken over het scheppingsverhaal en ik wil graag nog eens spreken over Glastonbury en de grootse dingen die hier zijn gebeurd. Ik wil het hebben over de lijnen die hier lopen, ik wil het hebben over een “passende heuvel” die hier is en die past bij een andere plaats die geen heuvel is, ik wil spreken over het Pleiadische verhaal, ik wil dit allemaal doen voordat jullie pauze hebben.

Als jullie terugkomen wil ik het hebben over de moederenergie en over JaWee en over enkele instructies.

Lieve mensen, voor degenen die dit niet hebben gehoord is het verhaal verbazingwekkend, ongelooflijk, en voor sommigen is het dusdanig dat zij zullen zeggen: “Dit is onmogelijk!” En zij zullen jullie en iedereen die hierover spreekt in een bepaalde categorie stoppen.