Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 augustus 2018

Het is nu echt aan ons! / Gepubliceerd 15 augustus 2018 | Door Ans Hoornweg

Het is nu echt aan ons!
Gepubliceerd 15 augustus 2018 | Door Ans Hoornweg

  
Wij mensen hebben de Aarde onteerd en misbruikt, en hebben haar in nog geen 100 jaar tijd compleet vernield en vergiftigd!! Alleen de natuurvolkeren hebben Moeder Aarde – Zij die ons gebaard en gevoed heeft – altijd respectvol behandeld en geëerd.

Wanneer wij mensen zo vernietigend met deze planeet om blijven gaan, dan kan het niet anders dan dat zij ‘klappen’ moet uitdelen d.m.v. natuurrampen opdat wij mensen leren van onze fouten. Als klein kind ‘zag’ ik al beelden van de verschroeide Aarde, en ook hoe hele grote gebieden overspoeld werden door enorme water- en modderstromen.

Er bestaat een mooi boek genaamd De Bijbel waarin De Openbaringen geschreven staan. Weet dat het boek Openbaringen niet in het verleden maar vanuit de verre toekomst geschreven is (alles is immers al geweest). De natuurrampen die in Openbaringen beschreven staan zijn dus eigenlijk voorspellingen voor onze toekomst.

Wij mensen leven nog steeds in een ‘oude droom’, maar weet dat – als wij dat écht willen – wij die nare, oude droom kunnen veranderen (en misschien is het nog niet te laat). Dat kunnen wij doen door ons gezamenlijk, zowel geestelijk als lichamelijk, in te zetten voor de redding van Moeder Aarde, die zó ziek is dat wij haar alleen nog maar kunnen redden met Liefde.

(Wubbo Okkels zei het al: ‘De Aarde heeft kanker in de ernstigste vorm, en wij mensen moeten haar helen met alle Liefde die in ons is)

Dus als er nog Liefde en respect in ons mensen huist dan is nu de tijd om ons massaal in te zetten voor onze doodzieke, stervende Moeder Aarde. En dat kunnen wij doen door Haar dagelijks in het Licht te zetten en Haar onze Liefde te schenken.

Moeder Aarde is op, dus …… HET IS NU ECHT AAN ONS!!

Veel liefs, Ans

P.s. Ik begrijp dat dit geen prettig verhaal en/of toekomstbeeld voor jullie is, maar ‘het staat geschreven’ en te gebeuren, daar kunnen we niet om heen. Weet echter dat degenen die dit allemaal gaan beleven er vóór hun incarnatie voor hebben gekozen om dat in dit leven te (willen) ervaren.