Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 augustus 2018

Heavenletter 6420: De Vreugde van het Mens -Zijn / 24 Augustus 2018

Brief uit de Hemel
De Vreugde van het Mens -Zijn
24 Augustus 2018


God zei:

Geliefden, je hebt veel gedachten in je hoofd die ronddwalen op ondergrondse diepten, voordat ze bewust bij je opkomen.

We kunnen zeggen, dat je van hen droomt voor dat ze uitkomen. Het zijn je eigen gedachten, die voor je rijzen en opgeroepen kunnen worden om waar te worden. Je hebt misschien onaangekondigde verlangens die zo af en toe volledig opduiken. Gezegend ben jij.

Geliefde, je creëert je eigen gerealiseerde verlangens.

Soms lijkt het alsof je vanuit het niets bent gezegend. Natuurlijk, je eigen gedachten zegenen je. Natuurlijk kan gezegd worden dat jij en Onze gezegende verbinding je dromen creëren en manifesteren. Je voelt je misschien verbaasd, maar je accepteert wel dat je leven enigszins je creatie is. Je leven is niet echt aan je toegevoegd. Je verlangt en je laat het gebeuren. Het lijkt wellicht alsof het universum of ik jou het leven schonk.

Ja, geliefden, ah ja, jij plant de zaden. Je plant de wijnstokken. Je naamloze verlangens zijn de zaden die je plant. Je hoeft de namen van je zaden niet te kennen. Je tovert je verlangens. En hoe leuk je het vindt als je verlangens tot een hoogtepunt uitgroeien. Jij bent de kunstenaar die je creatie schildert. Het is je misschien niet opgevallen tot de tak begint te bloeien, omdat je de kunstenaar bent. Niemand aan de buitenkant schildert het volledig voor jou.

Vaak wil je Mij als de Bron erkennen. Jij en ik, hand in hand en hart in hart ploeteren samen. Natuurlijk gaat dit dieper dan een penseel gebruiken. Het zaad van je verlangen is een impuls en de impuls is van jou. De uitstraling is van jou. Het is jouw bloei. Dit is een uitloper van jou. Jij bent het die je eigen muziek maakt. Je ontdekt het ook. Het is helemaal van jou. Je kunt zeggen dat je geluk hebt. Je hebt het geluk dat jij het bent die alles schept wat je uitstraalt in de wereld van de aarde

Alles wat je bent, het is je eigen versie. Je bent geen toeval. Je maakt je eigen versies van jezelf.

Je bent een van de Wereldwonderen en niemand creëert alleen. Er is een weefsel van creatie. Je tooit jezelf. Je begint met jezelf te versieren. Je struikelt niet echt over jezelf. Je bent een bloem die bloesemt. Je bent een roos in bloei. Zeker, je plant jezelf al vroeg.

Je zou kunnen denken dat een onbekend paar handen het hart van je plant, terwijl het jouw hand is die je gadeslaat en je tot een zichtbare hoogte ziet groeien. Je ziet jezelf groeien. Je geeft jezelf water. Je groeit in vreugde. Je creëert in vreugde. Hoe goed je groeit, hoe goed gevormd, hoe ontluikend, hoe voornaam je bent. Luid alle klokken. Schakel alle straatverlichting in. Jij bent je eigen genius.

Je groeit tot je volledige lengte. Je springt van vreugde. Vreugde schiet te kort in het herkennen van jezelf. Je komt ergens vandaan. Je komt uit hetgeen jij jezelf hebt geboden. Jij bent je eigen beeldhouwer.

Je bent een schepper van vreugde. Je ontdekt jezelf. Je groeit in de zon. Jij bent het gewas dat je plant. Je trekt jezelf op. Jij onthult jezelf aan je Zelf.

Je kunt jezelf een genie noemen als je wilt. Je kunt jezelf een Cadeau van de Magie noemen; en jij bent de Magiër.

Jij mag jezelf een Goddelijk Geschenk Gods noemen en jij vermaakt het tot jezelf. Je begint de dans en je speelt de fluit, waaruit je eigen muziek voortkomt.

Je zingt voor de wereld. Jij bent de “Stem van de mensheid”.

Vertaald door Winfried