Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 8 augustus 2018

Heavenletter 6398: Jullie Zijn zo Mooi als een Ster Die Fonkelt aan de Hemel / 2 Augustus 2018


Brief uit de Hemel
Jullie Zijn zo Mooi als een Ster Die Fonkelt aan de Hemel
2 Augustus 2018


God zei:

Geliefden, het leven lijkt niet graag vastgelegd te zijn. Het wil rondzwerven in het bereik. Natuurlijk jullie willen dat het leven dikke vrienden is. In plaats daarvan lijkt het te vaak een kat in de zak te zijn.
Wat een aardig soepzooitje kan leven zijn. Heeft jullie leven toevallig een schuiver over een bananenschil gemaakt?

Jullie vraagt je misschien af waar het allemaal om draait.
Waarover gaat deze aandacht voor het landen op een bestemming?
In de eerste plaats  kunnen jullie net zo goed ontspannen.
Het is goed om te blijven verrijzen en niet ergens neer te hoeven ploffen. Jullie hoeft jezelf niet vast te pinnen. Het leven blijft maar rond rollen als wolken in de lucht en het leven is als een waterput in het land die gewoon tot de rand vult. Welkom aan het leven!


Maakt het uit of jullie rechtop lopen en ronddraaien en dat jullie verbaast zijn en jullie je blijven afvragen wat er gaande is terwijl jullie naar adem snakken? Welke informatie moeten jullie achterlaten voor kleinkinderen om over jullie te weten nadat jullie van de aarde afstappen?
Wat is het van belang  waar jullie vandaag met jullie voeten voor stampen? Moet het leven een pakket zijn dat jullie vastbindt met een lint, geliefden?

Jullie moeten Mij op Mijn woord geloven  dat Wij allemaal Eén zijn.
Wat is de grote behoefte om de ene engel van de andere te onderscheiden en om zo goed als een engel met andere vleugels te willen zijn en welke verschillende verhalen moeten jullie overal vertellen en alles houden aan? Het is prima dat jullie in de lucht zweven en jullie zelf zien verspreiden. De zon komt op. Rust keert weer. Alles is goed.
Er is niets mis behalve jullie ontsteltenis.

Als jullie niet zoveel vragen zouden hebben, zouden jullie dan snakken naar zoveel antwoorden?

Betekent vrede dat zoveel vragen worden gewist? Wie zegt dat het leven een puzzel is die meteen moet worden beantwoord? Waarom zou het niet goed zijn om aan de Hemel gebonden te zijn en dit is genoeg?
Ik zeg dat de Hemel onmiskenbaar is.
Ik zeg dat de hemel onvermijdelijk is.

Niemand wordt over het hoofd gezien in de hemel. Jullie zullen zachtjes landen in de Hemel en voor eens en altijd gerustgesteld worden.
Jullie zullen naar huis terugkeren en als altijd verwelkomd worden.
Jullie zullen in de lucht stuiteren. Jullie zullen stijgen naar alle denkbare hoogtes. Jullie zijn in heerlijkheid geboren. Jullie landen precies waar de bedoeling voor jullie is. Begin nu met glimlachen. Er zijn geen testen die moeten worden gedaan. Bloemen bloeien als altijd. Bloemblaadjes openen. Alles is goed in de Hemel en op de Aarde en jullie zijn zo mooi als elke ster die aan de Hemel fonkelt.

Jullie speculeren op wervelwinden en zakken met gaatjes en verblindende harten hopend te boven aan hoop voor iets nog niet helemaal waarneembaar. Jullie vragen je af waarom het allemaal zo belangrijk is dat jullie hoop moeten dragen, zelfs als jullie je vasthouden aan het idee dat alles verloren is. Geliefden, de waarheid is eindeloos.
De waarheid kan niet verloren gaan.

Alles keert terug naar zijn oorsprong. Het is niet die hoop die eeuwig ontspringt. Het is het leven dat eeuwig ontspringt. Het is prima om in het leven te springen. Duik erin. Het zwemmen is goed. Sterren sparkelen.
Er is plek voor allemaal. Niemand wordt ontkend. Allen worden verwelkomt. Jullie hoeven je geen zorgen te maken dat jullie beschermd moeten zijn.

Mijn Liefde beschermd jullie. Jullie hebben de neiging om te zoeken naar metingen wanneer liefde er geen heeft. Liefde raakt nooit op. Liefde is onmetelijk. Er zit geen gat in de bodem van de zak met liefde. Liefde is bruisend en immermeer.

Jullie zoeken naar de echte wereld zonder jullie bewust te zijn van wat echt betekent. Echt staat niet beschreven. Echt is overvloedig.
Er is geen einde aan de betekenis van waarheid, maar de waarheid is eeuwig, en jullie ook. Daarom is de Waarheid niet te meten.
Er is geen lepel groot genoeg om de schaal van het leven te vullen, want het leven is al tot de rand vol van liefde.

Vertaald door: Anja