De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zaterdag 11 augustus 2018

Family Bulletin Augustus 2018 / Lee Carroll / 10 augustus 2018


Family Bulletin Augustus 2018
Lee Carroll
10 augustus 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk! 

Ik wil het kort even hebben over de manier waarop het overlijden van een vriend ons allemaal beïnvloedt.

In de laatste twee maanden heb ik drie vrienden verloren die ik echt graag mocht en waarvan ik wilde dat zij er “altijd” zouden zijn.

Kryon spreekt van een zeer compassievol systeem dat met transitie komt maar op het feitelijk punt van het verlies, en voor een tijdje daarna, is het een zeer emotionele tijd. Soms zijn er enkele zeer lege harten. Wat het bovennatuurlijke hiervan ook is, er is een tijd van rouw voor de achterblijvenden en proberen om het normale leven weer op te pakken. Dit zijn degenen waar wij energie naartoe kunnen sturen.

Een deel van mij wil altijd de echtgenoot of de kinderen geruststellen, maar ik bedenk mij dan dat het beter is om gewoon met hen te zitten en te huilen….. en dat is niet al teveel hulp!!!

Meer lezen >>>