Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 21 augustus 2018

Een revolutie in je hart. Dat is waar het begint. / 20 augustus 2018 / Luc van Ewijk

Een revolutie in je hart. Dat is waar het begint.
20 augustus 2018 / Luc van Ewijk

Alles wat niet meer werkt. Loopt in het honderd. Oude systemen gaan ten onder. Mensen laten zich wat meer horen. Willen dat er eindelijk wat veranderd.

Niet wetend dat de wereld van binnen al veranderd. Het is de energie die de wereld veranderd. En de mensen tot vooruitgang motiveert.

Vecht er niet tegen. Want nu is je leven doodsaai. Je klaagt er elke dag over. Terwijl het elke dag een ontdekkingsreis kan zijn. Mits je gehoor geeft aan de verandering.

Het is nu. Want nu schep je. Niet wachten tot de overheid iets veranderd. Of tot we eindelijke iets zinnigs leren op school.

Nee, dat duurt allemaal veel te lang. De revolutie is nu. Geen stenen door de straat. Of brandbommen nee.

Het is een spirituele revolutie. En die start in je hart. Je hart wil roepen. En spreid zijn liefde uit.

Een wereld vol licht en naastenliefde. We helpen elkaar. We steunen elkaar. En niemand is te gek.

Want iedereen mag zijn waarheid hebben. En dat horen we te accepteren. Want alleen zo kunnen we heel diep gaan. En gestoorde ontdekkingsreizen met onszelf voeren.

Tot waar het ook. Tot zijn uiting komt. De tijd zal je dat leren. Het is leuk en geweldig. En het beste is gewoon nu beginnen.