Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 18 augustus 2018

Dagtekst van Zaterdag 18 Augustus 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zaterdag 18 Augustus 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

de Materie - door de eerste plaats aan de geest te geven, zullen we ten volle profiteren van haar rijkdom

"Al duizenden jaren geleden zijn mensen begonnen met het verkennen van de materie en in hun zoektocht zijn ze zover gekomen dat ze zich daarin verliezen. De materie bezit immers zo’n verscheidenheid, zo’n grote rijkdom! Er is altijd wat te zien, te horen, aan te raken, te proeven, te verzamelen... en met de technische vooruitgang is de huidige tijd niets minder dan een duizelingwekkende afdaling van het menselijk bewustzijn in de dichtheid van de materie.

Maar er komt een tijd dat de mensen, als ze voldaan en verzadigd zijn, zullen verlangen om zich te verheffen naar de geestelijke gebieden. Ze zullen voelen dat ze, door terug te keren naar de hoogten, alle rijkdommen zullen terugvinden die ze hebben achtergelaten om af te dalen in de materie. En niet alleen zullen ze die rijkdommen terugvinden, maar dankzij het licht dat ze ontvangen van boven, zullen ze nog beter gebruik kunnen maken van alles wat ze reeds hebben ontdekt en verder nog zullen ontdekken op materieel vlak."

Omraam Mikhael Aivanhov
http://www.prosveta.com/