Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 11 augustus 2018

Dagtekst van Zaterdag 11 Augustus 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov


Dagtekst van Zaterdag 11 Augustus 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

de Vrienden van de onzichtbare wereld die we in ons kunnen uitnodigen -

"Aanvaard nooit die innerlijke toestand van besluiteloosheid, waar tegengestelde neigingen elkaar bestrijden; anders ga je lijken op een leeg appartement waar allerlei indringers proberen binnen te komen om er te leven op kosten van de eigenaar en er veel schade aanrichten. 

Het gebeurt soms dat mensen die hun huis voor een tijdje moeten verlaten, vrienden uitnodigen om er te komen logeren zodat het bewoond blijft. Op materieel gebied weet men heel goed wat men moet doen, maar wat betreft de innerlijke wereld, denkt men er niet aan dat er ook een aantal voorzorgsmaatregelen moeten genomen worden. Dus als je je niet erg zeker van jezelf voelt, overweeg dan om vrienden in alle kamers van je verblijf te installeren: je fysieke lichaam, je hart, je verstand, je ziel... Roep lichtwezens van de onzichtbare wereld en vertel hen: “Ik zou niet graag hebben dat er indringers bij mij komen wonen; ik nodig jullie daarom uit om voor enige tijd mijn huis te betrekken”. Later zal je zelfs niet meer willen dat die zo intelligente en waakzame vrienden weer vertrekken, en je zal ze voor altijd bij je houden."


Omraam Mikhael Aivanhov