Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 17 augustus 2018

Ashtar via James McConnell / 29 juli 2018 / Per Staffan 1 augustus 2018

Ashtar via James McConnell
29 juli 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Per Staffan 1 augustus 2018

 Ik Ben Ashtar.

En altijd is het weer een plezier om bij jullie te zijn, in staat te zijn om te kunnen delen en samen met jullie alles te kunnen ervaren dat hier op deze planeet gebeurt en alles dat binnenin jullie en in jullie planeet plaatsvindt, want er is altijd boven en beneden, en dus ook: zo binnen, zo buiten.

Ook voor de verbinding waar jij al eerder over sprak, over de Eenheid met alle dingen, met de planten, de dieren, en de mensen zelf. Dit werd bedoeld met deze meditatie: het voelen van deze verbinding en het gevoel van Eenheid. Wij zijn altijd Een geweest. Maar met jullie verschillende incarnaties zijn jullie doorgegaan met verschillende en andere richtingen op te gaan.

Ja, jullie hebben deze contracten gevolgd, de meesten van jullie. En ja, het is waar dat het tijd is om een einde te maken aan deze contracten. Wij zouden het zeker waarderen als jullie dit zouden doen omdat zij niet langer nodig zijn.

Jullie kwamen hier met een doel. Jullie hebben je doel geleefd. Maar het is tijd om niet langer je contracten te volgen omdat zij hun doel hebben bereikt.

Jullie kunnen hen gewoon veranderen door Aartsengel Michaël aan te roepen met zijn Vlammend Blauwe Zwaard van Waarheid en hem te vragen je los te maken van de vele psychische banden die jullie misschien nog vasthouden in deze driedimensionale illusie van jullie eigen creatie.

Het is nu tijd, mijn vrienden, het is tijd om het oude te laten gaan, om het verleden te laten gaan en het moment waarop jullie in het NU zijn te omarmen en innig uit te kijken naar de toekomst.

Kijk niet naar wat er in de wereld gebeurt want velen zien dit nu en wanhopen en vinden het deprimerend en gebruiken verschillende soorten drugs om te ontsnappen aan wat zij geloven dat de realiteit is.

Maar jullie weten wat de echte realiteit is. Jullie weten dat de realiteit die nu recht voor jullie staat alles is dat jullie hebben geschapen. Jullie weten ook dat jullie kunnen scheppen wat jullie maar willen terwijl jullie vooruit gaan. Jullie toekomst, jullie collectieve toekomst, hangt af van elke gedachte die jullie hebben.

Maar begrijp alsjeblieft dat vanwege jullie omhoog gaande gedachten jullie je bewustzijn verhogen – en jullie verhoogde bewustzijn verhoogt jullie gedachten – jullie steeds meer en meer in het nu-moment scheppen en dat jullie elk moment je toekomst scheppen: de toekomst waarin jullie willen leven.

Ik zeg dus nogmaals: laat het verleden gaan. Het verleden is weg. En met het los laten van het verleden laten jullie ook alle programmering gaan die jullie hebben begrepen als jullie realiteit.

Maar velen van jullie realiseren zich nu dat als jullie het verleden laten gaan en in het NU leven dat jullie de levens scheppen die jullie echt willen hebben.

LEEF in het moment. WEES in het moment. WEES het moment!

IK Ben Ashtar. Ik verlaat jullie nu maar ik kom terug als jullie alweer verder zijn gevorderd. Ik zal meer bij jullie zijn dan jullie op dit moment ooit kunnen weten.

Vrede en Liefde zij jullie allen.

Gechanneld door James McConnell


Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

“Believing is seeing!”