Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 3 augustus 2018

Adoukay Gepubliceerd 31 juli 2018 | Door Ans Hoornweg

Adoukay

Gepubliceerd 31 juli 2018 | Door Ans Hoornweg

Toen ik, heel vroeg in de ochtend, mijn hondje Chua uitliet zag ik, vlak bij het bos en net boven de grond, een laaghangende ‘mistwolk’ van ongeveer 6 X 6 meter. Nieuwsgierig als ik ben ging ik er gelijk op af, en toen ik de mistwolk binnenliep zag ik daar vijf menselijke schimmen voor me lopen; ze liepen van me weg en natuurlijk liep ik er achteraan.

Opeens zag ik in de verte enorme, zeer oude tempelcomplexen verschijnen. Deze tempels waren volledig overwoekerd door allerlei planten, maar het vreemde was dat hoe dichter ik bij die tempels kwam hoe minder de begroeiing werd – het leek wel of de planten wegsmolten – en niet veel later doemden de kolossale tempels in hun volle pracht en schoonheid voor mij op.

Op dat moment zag ik dat de 5 schimmen, die nog steeds voor mij uit liepen, ook meer vorm hadden gekregen. Het bleken boeddhistische monniken – herkenbaar door hun prachtige oranje/rode gewaden – en gezamenlijk liepen ze één van die tempels binnen. Het leek wel of die monniken zo vanuit de toekomst het verleden inliepen, of was het juist andersom? Ik weet het niet. Ikzelf was alleen maar toeschouwer van dit alles en kon die prachtige tempels niet binnengaan.


Even later zag ik een paar hele jonge monniken die buiten de tempel aan het stoeien en spelen waren met tijgers en leeuwen!! Verbaasd vroeg ik mij af waarom deze jongeren niet werden aangevallen en gedood door deze wilde dieren? Op dat moment hoorde ik een stem die zei: ‘Deze monniken zijn zó Verlicht dat ze alleen maar Licht en Liefde uitstralen waardoor ze nooit gedood kunnen worden door deze dieren. Deze voor jullie ‘wilde dieren’ hoeven niet te doden voor voedsel, omdat ze zich voeden met de energie die afkomstig is vanuit het Licht en de Liefde van deze monniken.’

Gefascineerd stond ik te kijken hoe vertrouwd deze leeuwen en tijgers zich voelden met de jonge monniken, wat een bijzonder en prachtig schouwspel was dat!

Even later vervolgde de stem: ‘Ik ben Adoukay, en wil U vragen om door te gaan met Uw gesprekken met de vogels en de dieren om U heen. Maar blijf ze ook voeden; niet alleen met Uw Liefde, maar ook met het voedsel dat deze dieren nog steeds nodig hebben op Uw Aarde.’

En op dat moment stond ik weer op de plek in het bos vlak bij mijn huis. De mistwolk was opgetrokken en samen met Chua liep ik weer huiswaarts. Vlak bij mijn huis kwam ik een prachtige, lichtrode kat tegen; die had ik nog nooit eerder gezien. Ik had het vermoeden dat het beestje honger had want ze was nogal mager, dus gaf ik haar wat te eten in mijn tuin. Toen ze het schaaltje had leeggegeten keek ze mij dankbaar aan. Ik keek in haar prachtige ogen en vóelde dat ik op dat moment contact had en in de ogen keek van Adoukay, het wezen dat mij zojuist had toegesproken.

Het contact was zó intens dat het voelde alsof wij op dat moment in elkaars Ziel keken …… en dat ontroerde me heel erg.

Veel liefs, Ans

De monniken en de tempelcomplexen heb ik waargenomen in een andere dimensie – die nu steeds vaker door onze Aardse dimensie heen loopt -, maar de poes heb ik nog maandenlang in mijn tuin gezien en verzorgd (zie foto).