Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 8 augustus 2018

Aartsengel Gabriel via Shanta Gabriel: Al het Geld dat Ik Geef is Gezegend en Komt Vermenigvuldigd naar Mij Terug. / 7 August 2018 / door Paul Backes

Aartsengel Gabriel via Shanta Gabriel:
 Al het Geld dat Ik Geef is Gezegend en Komt Vermenigvuldigd naar Mij Terug.
7 August 2018 / door: Paul Backes

Geliefde,

Je hebben onbeperkte middelen gekregen om te gebruiken in je leven op aarde. Deze onbegrensde bronnen omvatten wonderbaarlijke schoonheid, relaties die de goddelijkheid in jou bevestigen, vrijheid om de beste te zijn die je kunt zijn, en een overvloedige geldstroom.

Deze geldstroom is soms de moeilijkste van Gods gaven die je in je leven kunt zien. Je staat te midden van deze energie, die kan worden gebruikt om je leven comfortabeler te maken, en toch wordt je vermogen om deze bronnen te ontvangen, vaak beperkt door je gedachten en door je weerstand tegen ontvangen.

Deze energie van de Goddelijke Bron, die geld wordt genoemd, heeft dezelfde eigenschappen die inherent zijn aan elke gave van God, zoals Liefde en Vreugde. Het is de sterke energie van Levens Kracht, waar je gebruik van kunt maken om de zegeningen van een overvloedige geldstroom te ontvangen.

Een eenvoudige manier om jezelf meer bereikbaar te maken voor geld, is door gedachten te creëren over onbeperkte middelen in je hoofd. Je gedachten creëren je realiteit. Wanneer je gedachten over gebrek, "niet genoeg" in je leven hebt, vertaalt dit zich in je wereld als niet genoeg geld om aan je behoeften te voldoen. Een verandering in je denken is noodzakelijk voordat je een overvloedig niveau van inkomsten voor jezelf kunt aantrekken.

Een manier om je bewustzijn te veranderen, is door affirmaties. We hebben je een zeer krachtige affirmatie gegeven om elke dag te zeggen, en vooral elke keer dat je cheques uitschrijft of geld uitgeeft, zelfs al zijn het alleen maar centen. Deze affirmatie is:

Al het geld dat ik geef is gezegend en keert vermenigvuldigd naar mij terug.

Wanneer je iets zegent - je vrienden, kinderen, levenspartners, banen, enz. - wordt het inherente goede van binnen verhoogd. Zegening leiden tot een toename van energie. Dus als je al het geld zegent dat je uitgeeft, verhoog je de energie die het in de wereld inbrengt.

Je hebt de uitdrukking weleens gehoord, wat je uitspreekt komt naar je terug. Dit is een basisprincipe: wat je geeft is wat je ontvangt. Wanneer je zegeningen geeft, ontvang je zegeningen. Wanneer je uit angst of gebrek geeft, ontvang je terug wat je vreest - gebrek aan overvloedig inkomen. Angst is een zeer krachtige kracht waarmee je kan aantrekken waar je het meest bang voor bent.

Liefde en zegeningen bevatten echter nog meer kracht en kunnen je brengen wat gezegend is met liefde. Bedenk dat God de Bron is van je voorraad en er zijn geen tekorten. Deze onuitputtelijke Bron van Geest is gelijk aan elke behoefte die je hebt.

Veel mensen komen naar de Oceaan van Overvloed met slechts een theelepel, wanneer ze een emmer of een tankwagen konden meenemen. U kunt er bewust voor kiezen om jouw mogelijkheden om vermogen te ontvangen en om jouw eigen geldzak te vergroten en uit te breiden. Een manier om dit te doen is door gebeden van dankbaarheid en zegeningen voor wat je al hebt en voor wat je zult ontvangen.

Deze gebeden zullen helpen om je bewustzijn op te heffen en je naar een plaats te brengen waar je de waarheid kunt bevestigen dat je één bent met overvloedig leven en met de overvloedige stroom van geld en welvaart in de wereld. Al het geld zegenen dat je geeft is een andere manier om dit te doen.

Gods overvloed bestaat overal, en je kunt je bewegen in de stroom van bewustzijn die je toestaat om alles te hebben wat je nodig hebt, wanneer je de houding van dankbaarheid, zegening ontwikkeld en de Goddelijke Waarheid van overvloed in alle dingen affirmeert.

Dus begin nu met te zegenen wat je hebt en zegen degenen die je liefhebt. Verhef jezelf zodat je kunt zien wat goed is in je leven. En vergeet niet uw boodschap van Aartsengel Gabriel vandaag: 

Al het geld dat ik geef is gezegend en komt vermenigvuldigd naar mij terug.
 
Shanta Gabriel voor
Aartsengel Gabriël
www.ShantaGabriel.com

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien