Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 3 augustus 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 2 Augustus 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
2 Augustus 2018 / via Shelley Young


Dierbaren, overgave is het beginpunt van de stroming en een activering, zo je wilt, van je gidsen en helpers en de energetische ondersteuning van Het Universum. Het laat jullie intentie zien om in de voorwaartse beweging te stappen. Zich overgeven en dan niet bereid zijn om te veranderen lijkt veel op het plaatsen van een bestemming in jullie gps, waarna jullie vervolgens je auto nooit in beweging te brengen.

Begrijp dat overgave de eerste stap is. Bereid zijn om geleid te worden, het pad te volgen dat zich dan ontvouwt, is de actie fase waaraan jullie moeten deelnemen. Wees niet bang om een ​​verkeerde richting te kiezen, want de stroming zal jullie omhoog brengen en jullie leiden naar waar je ziel wenst te zijn.  Jullie kunnen het niet verkeerd krijgen.


De laatste stap is om je lang genoeg vast te houden aan die overgegeven, ondersteunde beweging met jouw vertrouwen om tastbare resultaten te ervaren. Begrijp dat de meeste vooruitgang plaatsvindt achter de schermen wanneer er niets lijkt te gebeuren. Gebruik jullie geloof en vertrouwen om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Geef feedback door middel van je dankbaarheid.

Dit is het hoger vibrerende besturingssysteem waarmee jullie allemaal bekend zullen raken terwijl jullie verder gaan op je reis naar verlichting. Dit zijn de essentiële gereedschappen voor krachtige co-creatie waar je naar op zoek waren en ze zijn precies daar voor jou, gewoon wachtend op jou om ze op te pikken en de magie te ontdekken die ze jou kunnen brengen. 

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien