Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 27 augustus 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 26 Augustus 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
26 Augustus 2018 / via Shelley Young


Verandering is zo'n vitaal onderdeel van jullie reis naar verlichting, maar toch hebben zoveel van jullie negatieve gevoelens, angst of weerstand tegen verandering. Dus we stellen voor, waarom zou je het woord veranderen niet vervangen door iets anders dat je beter voelt, dat je gemakkelijker kunt omarmen?

Voel het. Check in met jouw lichaam. Probeer verschillende woorden. Ga na welke het beste bij je past. Is het uitbreiding?  Vrijheid?  Metamorfose?  Transformatie?  Voortgang?  Verschuiving?  Verfijning?  Verbetering?  Ontplooiing?


Jullie zouden er zelfs mee kunnen spelen en een woord kunnen verzinnen als jullie willen! Wees creatief. Veel plezier. Maak er iets van dat licht aanvoelt en iets waar je altijd voor open zou willen staan. Dit is een andere prachtige manier om jezelf te herscheppen, omdat het juiste woord de samenwerking van je innerlijke kind en ego zelf zal bevorderen.

Jullie mogen je script herschrijven, Dierbaren. Als je eigen liefhebbende ouder, gids en deskundige over jou, kun je nieuwe manieren kiezen om dingen voor jezelf te presenteren die het beste bij je passen en je blije voorwaartse beweging ondersteunen. 

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl