Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 augustus 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 24 Augustus 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
24 Augustus 2018 / via Shelley Young


De meest voorkomende blokkering tot manifestatie is verreweg te klein denken. Als u probeert om iets te creëren en het komt niet bij elkaar, zou je kunnen wensen om te ontdekken hoe je het zou kunnen afdwingen. Sta je er alleen voor open om er op een specifieke manier naar te kijken? Dat het alleen verschijnt via een bepaalde weg? Leg je, zonder het te beseffen, beperkingen op aan jouw creatie door te proberen het vanuit jouw beperkte oogpunt te beheren?

De energieën van angst en twijfel kunnen je terugleiden naar de oude gewoonte van controle, die jouw stroming blokkeert. Laten we het je op deze manier vertellen. Als wat je verlangt nu geen deel uitmaakt van je levenservaring, moet je je geloof en vertrouwen gebruiken om naar het onbekende te gaan waar het wel bestaat.

Dus als je jezelf vastgelopen voelt, zouden we zeggen: denk groter. Werp je net wijd uit. Open jezelf voor alle mogelijkheden die aansluiten bij je intenties waarvan je misschien niet weet dat ze bestaan. Wees bereid om verrast en blij te zijn. Het kan heel goed zo zijn dat wat je voor jezelf probeert te creëren te klein is om een match te zijn voor waar je ziel naar uit wil groeien, en er is iets voorbij je stoutste dromen dat probeert zijn weg naar jou te vinden. Sta open genoeg om het binnen te laten.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien