Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 20 augustus 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 19 Augustus 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
19 Augustus 2018 / via Shelley Young


Een heel eenvoudige manier om je energie aan te passen als je merkt dat je in een staat van ongemak verkeert, is door gewoon jezelf te blijven en adem te blijven halen. Adem acceptatie in en adem weerstand uit. Adem liefde in en adem afscheiding uit. Adem geloof in en adem twijfel uit.

Zie je, alles bestaat als een optie voor jou en je kunt ervoor kiezen om jezelf te laten doordringen met de energie die je wenst door het in te ademen. Dus adem in wat je wilt en adem uit wat volgens jou de ervaring ervan blokkeert. Probeer verschillende combinaties tot je vindt wat op dat moment voor jou het beste werkt.

Dit is effectief omdat je identificeert wat je wenst te ontvangen, en loslaat, vanuit een geautoriseerde ruimte van bereidheid, bewustzijn, aanwezigheid en stroming. Je kunt heel snel overschakelen naar een veel gevoeliger ruimte met behulp van deze eenvoudige en toegankelijke techniek, en het mooie ding is: ademen is een vaardigheid die je al hebt. Het enige dat je hoeft te doen is intentie toevoegen. 

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl