Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 14 augustus 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 13 Augustus 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
13 Augustus 2018 / via Shelley YoungMet elke diepgaande verandering die je doormaakt, is er een loslaten van dichtheid, een zuivering, zo je wilt, vergezeld van een integratie van hogere vibrationele energie. Omdat je een laag dichtheid kwijt bent die als een buffer tussen jou en andere energieën kon fungeren, kan het resultaat rauw, naakt, kwetsbaar, blootgesteld, ongemakkelijk en met verhoogde gevoeligheden zijn. Als je iemand met inlevingsvermogen bent, zul je dit vrij sterk voelen. Als je nog geen energieën hebt gevoeld, kun je daar plotseling mee beginnen. Dit is allemaal bewijs van de transformatie die jullie allemaal meemaken.

Het kan enkele dagen duren om gewent te raken aan je nieuwe normale na een verandering. Wees vriendelijk en zachtaardig met jezelf doorheen dit proces. Laat je lichaam het voortouw nemen en geef het waar het om vraagt. De meest effectieve manier om dit proces comfortabeler te maken, is door het gebruik van liefde. Denk erover diep verliefd te zijn op iemand en onthoud hoe heerlijk liefde je kan inpakken als een warme, ondersteunende deken. Je kunt dit jezelf geven door simpelweg jezelf te omringen met je eigen liefde, en te vragen om je favoriete gidsen, helpers, engelen of meesters om als een cocon om je heen te staan en je te kalmeren met hun liefde. Liefde is de meest wonderbaarlijke energie om voor een dergelijk doel te gebruiken want het brengt comfort en kalmeert met inclusie en acceptatie, en ondersteunt je op alle mogelijke manieren.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.


Alvast bedankt, Ine & Martien