De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 10 augustus 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap /10 Augustus 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
10 Augustus 2018 / via Shelley Young


Mensen hebben de neiging heel moeilijk voor zichzelf te zijn. We zouden graag zien dat je een nieuwe oefening gaat doen - je successen vieren voordat je
 's nachts gaat slapen.

Bekijk gewoon, als je in je bed klimt, het goede dat je de hele dag hebt gedaan. Het beste wat je deed was misschien gewoon 's morgens vroeg opstaan ​​en de dag tegemoet zien, maar dat is nog steeds een succes en kan worden gevierd. Het kan zijn dat je een vriend hebt gebeld en hem hebt aangemoedigd. Je hebt misschien liefde getoond aan je familie. Je had simpelweg een deur kunnen openhouden voor een andere, wat een eenvoudige dienst is. Misschien heb je gemediteerd met een focus op vrede.

Er zijn zoveel manieren waarop je je aangeboren goedheid uitstraalt die je niet eens herkent! Een moment nemen om die dingen te erkennen is een daad van liefde en dankbaarheid voor jezelf, en creëert een heerlijke energie van zelfacceptatie om je dag te eindigen. 

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl