Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 9 augustus 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 9 Augustus 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
9 Augustus 2018 / via Shelley Young


Vragen om te stellen in de komende paar dagen: wat heb ik nodig om vooruit te komen met gratie en gemak? Waar vraagt mijn lichaam om? Welke zegeningen kan ik vieren op dit Nu moment? Hoeveel dankbaarheid kan ik voelen voor mijn persoonlijke transformatie? Hoe kan ik comfort en afstemming vinden? Wat zou mij vreugde brengen? Wat heb ik nodig om mezelf toestemming te geven te doen om vooruit te gaan? Welke meesterschap heb ik vandaag dat ik vorig jaar rond deze tijd niet had?

Al deze vragen zijn ontworpen om jullie te helpen navigeren door de energieën van transformatie waar jullie nu in zitten. Dit zijn glorieuze tijden, Dierbaren! Het vinden van het wonder in hen zal jullie helpen het wonder in je te herinneren. 

Aartsengel Gabriel

Shelley's opmerking: vandaag is de dag waarop onze Overgave-serie begint op One Mind Live! Ik ben zo enthousiast over deze samenwerking met Naomi Janzen en Stephen Fearnley omdat het EFT-tikken, originele muziek en meditatie bevat, allemaal ontworpen om jullie te helpen met jullie overgave oefening. Ik hoop dat jullie meedoen! Je kunt je hier aanmelden:


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl