Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 1 augustus 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 31 Juli 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
31 Juli 2018 / via Shelley Young


Onlangs vroeg een lezer: "Waarom hebben sommigen van ons nog steeds te maken met zoveel ervaringen met lagere frequenties in onze realiteit, ook al hebben we alles wat we hebben geleerd toegepast om verder te gaan dan dat? Wat is het dat ​​we begrijpen? Hoe gaan we voorbij deze ervaringen?" Wij willen dit vandaag graag bespreken.

We begrijpen dat het verontrustend kan zijn om zo toegewijd te zijn aan je eigen groei en evolutie en dat er zich uitdagende situaties voordoen. Dit betekent op geen enkele manier dat jouw werk ineffectief is geweest! Er zijn veel redenen waarom dit kan gebeuren.

In sommige gevallen kan het een indicator zijn van een aspect van jezelf dat nog steeds op zoek is naar jouw liefde en aandacht, in veel gevallen zijn deze ervaringen niet omdat je niet bent gegroeid, maar in plaats daarvan om je te laten zien hoe ver je bent gegroeid. Het is een kans om je laatste niveau van bereiken aan het licht te brengen en te zien hoe anders je het aanpakt in vergelijking met hoe je dezelfde situatie een jaar geleden, vijf jaar geleden, tien jaar geleden, hebt aangepakt. Hoe kun je anders je groei meten als je geen ervaring hebt om te zien hoe ver je bent gekomen?


In andere omstandigheden kun je een ervaring hebben omdat je ziel zich vrijwillig heeft aangeboden om evenwicht en stabiliserende energie te brengen naar anderen die dat nog niet voor zichzelf hebben kunnen creëren. Velen van jullie hebben de rol van zowel anker als filter. Met andere woorden, je bent er om de liefde en het licht door je energie te gebruiken om dienstbaar te zijn.

Je maakt deel uit van het geheel, en dat geheel bevat vele, vele lagen energie. Terwijl je doorgaat met je verlichtings beoefening, zal jouw algehele ervaring veel rustiger zijn dan je tot nu toe in je leven hebt meegemaakt. Een deel van het kennen van jouw meesterschap is leren hoe je de vrede met je mee kunt brengen overal waar je gaat in plaats van dat het afhankelijk is van bepaalde omstandigheden.

We raden je aan om dingen niet fout te doen. Vertrouw erop dat als je vanuit een ruimte van overgave, geloof, stroming en vertrouwen opereert met de intentie om van je hoogste dienst te zijn, het zich allemaal prachtig zal ontvouwen, omdat je jezelf dieper kunt kennen door zelfonderzoek en bewustzijn of door jouw dienstbaarheid en zijnheid.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.


Alvast bedankt, Ine & Martien