De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 13 juli 2018

Niet meer leven in je leugens, maar naar je waarheid luisteren.
12 Juli 2018 / Luc van Ewijk

Het leven hoeft niet altijd serieus te zijn. We zijn veel te serieus. We zijn vergeten om te spelen en lol te maken. 

De blijdschap en vreugde die het ons geeft maakt het leven lichter en maakt de reis een stuk aangenamer. Je komt met spelen en ontspannen bij van de pittige uitdagingen die je te voortduren krijgt. 

Te veel routine nekt ons. Omdat we dan niet meer creatieve kunnen zijn. Omdat het leven dan niet meer spontaan is. Omdat we onszelf dan niet meer uitdagen. 

Dat stompt ons af en ontneemt ons van alle levenslust die we hebben. Het leven zit niet mee. Net of de wereld tegen je is. 

Nee dat is niet. Jij bent tegen jezelf. Je hebt je afgesloten van jezelf. Om maar in de leugens van jezelf te blijven leven. 

Het is tijd om in je waarheid te leven door te luisteren naar jezelf. Want van binnen weet je wat je echt wil. 

En daar krijg je echte vreugde van. Je zult ook weer kunnen spelen in het leven. Want dat is de enigste manier om gelukkig te worden.