Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 31 juli 2018

Marshmallow Boodschap Uit Kryon Channeling “Beginnen met Activeren” / Maart 2009 / geplaatst: 31 juli 2018


Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Channeling “Beginnen met Activeren”
Maart 2009 /  geplaatst: 31 juli 2018 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

IK VERDIEN HET

Ieder van jullie is uniek op de planeet. Ieder heeft een levensles die uniek is. Ieder heeft een uniek patroon van levens die in het verleden werden geleefd. Dit betekent dat jouw Akashakroniek uniek is ten opzichte van alle anderen en dat jouw Hoger Zelf ook uniek is. Dit beperkt mijn mogelijkheid om jullie een algemene 3D-lijst te geven met de specifieke “dingen” van “jou” om jezelf te helen omdat jij te maken hebt met de specifieke dingen van “jou!”

Waarom ga je, in plaats daarvan, niet even rustig zitten, met puurheid, en tegen Spirit zeggen:

“Ik zou deze dingen leuk vinden. Ik geef toestemming om de energieën te activeren die in mijn leven geactiveerd dienen te worden om de doelen te bereiken waarvoor ik hier ben gekomen.

Ik wil vreugde hebben in mijn leven en de vreugde van mijn gehele Akasha hebben want ik verdien dit. Ik heb positieve, vreugdevolle levens gehad en dus wil ik deze energie aantrekken!”

~ KRYON
Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal