Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 17 juli 2018

Heavenletter 6376: Wij zijn een Schittering van Glorie / 11 juli 2018


Brief uit de Hemel
Wij zijn een Schittering van Glorie
11 juli 2018


God zei:

Geliefden, een moment kan een Eeuwigheid duren. En, op ieder moment in de tijd, kan een Eeuwigheid ook een kort moment omspannen.

Hoe jullie, Mijn nakomelingen, het maakt niet uit hoe ver afgelegen jullie je kunnen voelen, hoe jullie hart ernaar verlangt om alle mysteries van het leven en de natuur te bevatten, om heel goed te weten  hoe jullie de patronen van het bestaan kunnen vinden en om jullie zelf te zien als de ware kenner van werkelijkheid waarnaar jullie verlangen om te zijn – realiseer nu hoe jullie verlangen jullie geest jong houdt en jullie samenhangend houdt alsof jullie werkelijk de heelheid van geest en hart in het spel zijn, dat Ik zeg dat jullie zijn, ongeveer zoals in een bos een gemeenschap van bomen is. Hoe dan ook, jullie kunnen een boom en een bos als Één verkennen. Er is meer in alles dan dat jullie op dit moment erkennen.


In werkelijkheid zijn jullie je alles in één keer heel goed bewust. Jullie kunnen zien! Jullie kunnen zien! Jullie weten het wel!

Jullie begrijpen alles in één keer, maar jullie weten niet hoe Grootheid in woorden te vatten. Jullie hebben opeens het opduiken van kennis, maar jullie weten het niet helemaal om het stoutmoedig te zeggen. Jullie zijn een onschuldige kenner zonder te weten hoe jullie zelf te uiten.

Ik vertel jullie, dat jullie voor altijd kennen, weten. Als tijd zou bestaan, zouden jullie tot op de minuut zijn.  Jullie kunnen kibbelen over woorden. Jullie kunnen het te nauwgezet onderzoeken.

Ik zeg dat jullie alwetend kunnen zijn en geen details hoeven op te sommen. Jullie kunnen alles weten zonder dat het stuk voor stuk alle kanten opgaat. Als jullie het grote beeld zouden durven te bespreken, zouden jullie zien dat jullie een bron van kennis zijn. Kennis is Licht. Kennis is zo licht als lucht en kennis is goud waard, toch heeft kennis het niet nodig om gewogen te worden op een weegschaal. Details zijn helemaal niet belangrijk. Details zijn enkel details.

Jullie hebben geen IQ test nodig om te weten dat jullie een IQ hebben. In ieder geval steekt IQ geen kaars naast Liefde aan. Liefde weegt tegen IQ op als hoofden over de kop.

Geliefden, zelfs wanneer iemand geboren is als de kleinste van het stel, van het nest, niets zegt dat dit zo moet blijven. Jullie zijn vrij om grote vooruitgang te boeken. Nogmaals, jullie kunnen opbotsen tegen tijd die niet bestaat en het is zelfs niet in hetzelfde speelveld of de marge ervan. In tegenstelling tot de algemene opinie, er is geen langzaam en er is geen snel. Er is gewoon wat er is. Jullie hoeven niet zoveel moeite te doen om jullie zelf te vestigen. Doe jullie weegschalen weg. Er is weten !

Ken Mij. Wat anders moeten jullie weten  dat zich in goede gunst bevindt voor jullie?

Jullie hoeven zeker geen welbespraaktheid te bezitten. Het toeval wil, dat Ik jullie Glorie ben. Dit is als het korte en het lange ervan.

Jullie hoeven Mij niet te hebben, want jullie zijn een deel van Mij. Jullie zijn Mijn Geliefden. Wij delen bestaan!

Zo Één zijn Wij, in zulk een schittering van Glorie zijn Wij, jullie zien nauwelijks jullie ware bestaan. Jullie zijn misschien uit het zicht, toch zijn jullie nooit buiten Mijn zicht. Het is een mythe dat jullie alles nodig hebben. Hoe kunnen jullie die alles in de wereld zijn en daarbuiten en niets te kort komen al op de top van de berg zijn? Kijk op en zie de Onmetelijkheid voor jullie. Op alle mogelijke manieren, zie Onmetelijkheid en omhels Onmetelijkheid. Onmetelijkheid wint. Jullie zijn geen splinter van Onmetelijkheid. Jullie zijn de gehele bubs van Onmetelijkheid.

Jullie zijn meer dan een blad aan een boom. Jullie zijn de gehele boom. Jullie zijn de natuur zelf. Jullie zijn het blad aan de boom net zo goed als de omgeving van de boom. Wat dan ook het meeste is dat jullie over jullie zelf hebben gedacht, jullie zijn veel groter dan dit.

Vertaald door: Anja