Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 10 juli 2018

De goddelijke vrouwelijke Golf van Eenheid door Lady Quan Yin / Gechanneld via Natalie Glasson - 6 juli 2018 - Oorspronkelijke bron: Sacred School of OmNa

De goddelijke vrouwelijke Golf van Eenheid door Lady Quan Yin
Gechanneld via Natalie Glasson - 6 juli 2018 -
Oorspronkelijke bron: Sacred School of OmNa

Het mooiste en heerlijke rose, witte en gele licht verankert de Aarde nu vanuit de binnenste niveaus en de kosmische niveaus. Deze lichtgolf verschijnt voor velen als een frequentie van lichtdraden, net als DNA, wervelend en draaiend, zich om elkaar heen wikkelend in een dans van eenheid. Het licht van rose, wit en geel is een golf van energie en bewustzijn, geboren uit de goddelijke vrouwelijke aspecten van de Schepper en de Godinnenrijken van de innerlijke gebieden. Er is een belangrijk en vitaal doel van deze uitdrukking, die ik, Lady Quan Yin, met jullie wil delen.

De frequenties en patronen van licht die zijn geboren uit het Goddelijke Vrouwelijke hebben de vibratie en intentie van eenheid, harmonie en saamhorigheid. Hoewel alle zielen kunnen profiteren van deze hoog vibrerende energieën om hun verbinding en binding met hun innerlijke waarheid en de Schepper te bevorderen, is het doel van de Goddelijke Vrouwelijke om energie te schenken aan het Goddelijke Mannelijke in manifestatie doorheen het hele Universum van de Schepper en de Aarde. Het Goddelijke Mannelijke in elke ziel en vooral op Aarde is enigszins gescheiden geraakt. Terwijl afscheiding een illusie is en eenheid een constante aanwezigheid is, is de kracht van het Goddelijk Mannelijke iets verzwakt door illusies die leiden tot verwarring en machteloosheid.


Jullie zijn samengesteld uit de energie van de Schepper die op een bepaald niveau kan worden voorgesteld door de Goddelijke Mannelijke en Goddelijke Vrouwelijke mede-scheppend in koor. Wanneer je een aspect van je wezen, of het nu Goddelijk Vrouwelijk, Goddelijk Mannelijk is of anders, ontkent of ontkracht, creëer je een onbalans, waarbij je jezelf en de realiteit waarneemt vanuit een ruimte van illusie en afscheiding van de Schepper. Verhaal over verhaal, perceptie op perceptie en illusie op illusie creëert een realiteit die voor jou waar en echt lijkt. Het is waar dat het het Goddelijke Mannelijke het Goddelijke Vrouwelijke op een Aards niveau machteloos heeft gemaakt. Ook, dat het Goddelijke Vrouwelijke opkomt om haar kracht binnen vele zielen en het collectieve bewustzijn van de Aarde op te eisen. Het is echter noodzakelijk om te begrijpen dat alles gebeurt met een reden en een Goddelijk doel. Elke omstandigheid en ervaring wordt gekozen door en gecreëerd door de ziel. Op welke manier je ook voelt dat je de machteloosheid van het Goddelijke Vrouwelijke hebt ervaren, of dat nu in je wezen, capaciteiten, denkprocessen, werkelijkheid of door collectieve ervaringen van generaties op de Aarde is, je bent een bron van creatie en acceptatie van deze ervaring geweest. En met goede reden, om de afstemming en verbinding met het Goddelijke Vrouwelijke en het Goddelijke Mannelijke op het hoogste zuiverste punt te versterken, om de evolutie en de ascensie te bevorderen, zodat de zegeningen van eenheid en waarheid door iedereen kunnen stromen. Een onevenwichtigheid in de afstemming van het Goddelijke Vrouwelijke en het Goddelijk Mannelijke vond plaats, dit was niemand's fout, het was eenvoudigweg een wond die genezing vereiste of een uitdrukking van de Schepper die bekrachtiging vereiste. Er zijn veel verklaringen voor het moment dat een enorme herschikking van het Goddelijke Vrouwelijke en het Goddelijke Mannelijke teweegbracht, elk is acceptabel. Het is echter de reis van terugkeren naar de waarheid en eendracht die de sleutel is.


De bekrachtiging van het goddelijke mannelijke


Met de machteloosheid van het Goddelijke Vrouwelijke en vervolgens de opkomst van het Goddelijk Vrouwelijke zijn velen vergeten dat het Goddelijk Mannelijke genezing, vergeving, bekrachtiging en acceptatie vereist. Dit kan worden verklaard door het loslaten van illusies verbonden met het Goddelijke Mannelijke en de aanvaarding van het Goddelijke Mannelijke als een heilig en waardig aspect van de Schepper. In veel opzichten ging het Goddelijke Vrouwelijke vooruit om haar waardigheid en heilige plaats als een aspect van de Schepper te claimen. Nu is er een behoefte aan het Goddelijk Mannelijke om vooruit te komen en zijn waardigheid en heilige plaats te claimen als een aspect van de Schepper. Binnen velen is er een enorme angst voor het herwinnen van het Goddelijke Mannelijke en zijn macht te accepteren. Zo'n ervaring voelt voor velen gevaarlijk en onveilig.

In de opwelling van bekrachtiging, opent het Goddelijke Vrouwelijke zich om wonden te helen, nu heeft het Goddelijk Mannelijke steun, tederheid en liefde nodig om wonden van het wantrouwend zelf en macht te openen en te helen, evenals het gevoel dat gevaar en chaos de schepping en schuld waren van het Goddelijke Mannelijke. Het Goddelijke Vrouwelijke, als ze haar kracht terugwint, leert de fijne lijn van vertrouwen en kracht te gebruiken om liefde en vrede te dienen. Dit is iets dat elk aspect, manifestatie en incarnatie van de Schepper moet balanceren en accepteren.


Het proces van terugkeren naar Eenheid

Het Goddelijke Mannelijke is klaar om zijn kracht te claimen en de waarheid, constante aard en liefde van de Schepper te uiten. Om dit te doen, moet het Goddelijke Vrouwelijke in alles het Goddelijk Mannelijke accepteren, het Goddelijke Mannelijke in zich zien, voelen en erkennen als zijn waarheid en zuiverste vibratie. Wees daarom bereidwillig om het Goddelijk Mannelijke te zien, te voelen en te erkennen zonder en voorbij de illusie. Als dit niet gebeurt, zal het Goddelijke Mannelijke machteloosheid blijven ervaren en in een staat van afscheiding blijven met de Schepper binnenin jullie wezen. De overgang die plaatsvindt moet plaatsvinden binnenin jullie wezen, overgangen creërend in de realiteit, de wereld om jullie heen en collectief bewustzijn van de mensheid.
De frequenties van lichtstralen lijken veel op DNA, wervelend en draaiend, zich om elkaar heen wikkelend in een dans van eenheid die van het Kosmische Niveau afkomstig is, om het Goddelijk Vrouwelijke te stimuleren het Goddelijke Mannelijke te omhelzen en te accepteren. De energieën activeren iets zo diep in je Goddelijk Vrouwelijke dat uitreikt naar het Goddelijke Mannelijke, terwijl ze illusies accepteren en loslaten en een harmonie creëren die altijd aanwezig was. Er wacht een verandering binnenin jullie, de grotere golf en stijging van het Goddelijk Mannelijke in jullie heilige zielsenergieën zal jullie toestaan ​​om verder je kracht te accepteren en jullie aanwezigheid te aarden als een heilige uitdrukking van de Schepper. Onthoud dat binnenin jullie wezen, of jullie nu in een mannelijk of vrouwelijk lichaam zijn, de harmonie van het goddelijke mannelijke en goddelijke vrouwelijke bestaat. Getuige zijn van het gesprek en de communicatie die plaatsvindt tussen deze twee aspecten van je wezen en aspecten van de Schepper is een vreugde en een zegen om de waarheid en essentie van je wezen te realiseren.


Erkenning van de activering van de Goddelijke Vrouwelijke

De frequenties van het licht staan ​​voor het bevorderen van Goddelijke Vrouwelijke eenheid, harmonie en saamhorigheid verankeren in elke persoon op de Aarde om de nodige verschuivingen, ontwaken en acceptatie te creëren. Het is waardevol om je bewust te zijn van dit proces om je eigen spirituele reis en die van je innerlijke Goddelijke Vrouwelijke en Goddelijke Mannelijke verder te begrijpen.

'Ik roep Lady Quan Yin en de Godinnen Gemeenschap op om mij nu van dienst te zijn. Ik wens de energiegolf te ontvangen die door de Godinnengemeenschap wordt geleverd vanuit het Kosmische Niveau. Aangezien ik frequenties van lichtdraden ontvang zoals DNA, wervelend en draaiend, zich om elkaar heen wikkelend in een dans van eenheid van het Goddelijke Vrouwelijke, mogen deze heilige energieën, bewustzijn en intenties diep verankerd zijn in mijn wezen, ziel en essentie. Help me om de meest geschikte activering van mijn innerlijke Goddelijke Vrouwelijke nu te ervaren om mijn Goddelijke Mannelijke te laten ondersteunen, faciliteren, en te bekrachtigen, illusies op te lossen en volledig geaccepteerd te worden. In de omhelzing van mijn Goddelijk Mannelijke van mijn Goddelijke Vrouwelijke kunnen afscheiding en machteloosheid oplossen, zoals een vereniging zo diep van mijn Goddelijk Vrouwelijk en Goddelijk Mannelijk wordt geopenbaard, mij inspireren en inspireren tot de volgende fase van mijn ascensie en spirituele groei.

Lady Quan Yin, mijn activering en het pad om de harmonie van het Goddelijke Vrouwelijke en Goddelijke Mannelijke te versterken, kan mij onbekend zijn, leid en help me alsjeblieft om mijn behoeften en ascentie op Aarde te vervullen. Dank je.'


Neem de tijd om in vrede te rusten, observeer overgangen die plaatsvinden binnenin je wezen en herken de toenemende aanwezigheid en eenheid van jouw Goddelijke Vrouwelijke en Goddelijke Mannelijke.

Met eeuwige liefde en vrede,


Lady Quan Yin

 


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien