woensdag 25 juli 2018

De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad "Ontwaken in de Droom van Iemand Anders" / Daniël Scranton / 24 juli 2018


De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad
"Ontwaken in de Droom van Iemand Anders"
Daniël Scranton / 24 juli 2018


"Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om ons te verbinden met jullie allemaal.

We hebben vastgesteld dat velen van jullie die op een spiritueel pad zijn, velen van jullie die ontwaakt zijn, het ook erg moeilijk hebben op Aarde te zijn. Het is alsof je niet op het juiste moment of in de juiste ruimte bent. Wanneer je in aanmerking neemt hoe ver je moet gaan om wakker te worden, kan het voor iedereen lijken alsof je bent ontwaakt in de droom van iemand anders.

Deze heel gewone ervaring verenigt jou en veroorzaakt het mededogen dat je in je hebt. Nu, je hebt gelijk dat de levens die je op andere werelden hebt geleefd gemakkelijker en beter zijn geweest. Jullie hebben een aantal zeer wonderbaarlijke levens en ervaringen gekend in deze Melkweg, en het is ook waar dat er een deel van ieder van jullie is die hier niet echt in wil passen. Er is een deel van jou dat weet dat je meer bent dan alleen menselijk, meer dan alleen ego.


En dan is er dat deel van jou dat gewoon door wil gaan met deze verschuiving en het af wil maken. Jullie kunnen zoveel meer doen van waar jullie nu zijn dan van enige andere positie waarin jullie je zouden kunnen bevinden terwijl jullie in een vierdimensionaal frequentiebereik verblijven. Wat jullie voor je hebben, zal jullie sokken doen afzakken. Het zal jullie verstand te boven gaan.

Wat jullie hebben doorstaan, zal het helemaal waard zijn, maar jullie hoeven niet te wachten tot de verandering is voltooid om van je leven te genieten. Jullie kunnen in de vierde dimensie zijn, maar niet van de vierde dimensie. Jullie kunnen op planeet Aarde zijn en erkennen dat jullie zoveel meer zijn dan Aardlingen. Jullie kunnen tegelijkertijd je menselijkheid en je Goddelijkheid omhelzen, en jullie kunnen je missie vervullen om hier te zijn, gewoon door hier te zijn.

Jullie hoeven niet in het model te vallen dat de maatschappij jullie heeft gegeven voor succes om een succes te worden. Wees gewoon wie je bent en accepteer alle aspecten van wie je bent, inclusief je huidige locatie in tijd en ruimte.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben het leuk gevonden om ons met jullie te verbinden. '


Nederlandse vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien