Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 15 juli 2018

Dagtekst van Zondag 15 Juli 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zondag 15 Juli 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

de Emanaties - hun heilzame of noodlottige uitwerking

"Het komt voor dat men van sommige bijzonder onaangename mensen zegt: “O! Wat een kreng!” ofwel “Ik mijd hem als de pest.” Terwijl je daarentegen bij andere mensen, zodra je ze in het oog krijgt, zuiverder lucht gaat ademen en hen nooit meer zou willen verlaten. De waarheid is dat de mensen door hun emanaties echte farmaceutische laboratoria zijn en een laboratorium bevat net zo goed giftige producten als medicijnen.

De persoon van wie je houdt, bijvoorbeeld, is voor jou een laboratorium dat de meest heilzame substanties bevat. Zodra hij verschijnt, sta je op met fonkelende ogen, ook al was je uitgeput. Net zo werken sommige artsen, louter door hun aanwezigheid, zó weldadig in op de zieken dat ze hen, enkel door hun hand vast te houden, bijna hun gezondheid teruggeven: er gaan echt genezende deeltjes van hen uit. Maar verwacht niet dat de wetenschap zich uitspreekt over dit onderwerp. Span je in om je emanaties te zuiveren met gedachten en gevoelens vol licht en liefde, en jullie zullen genezers voor elkaar worden."

Omraam Mikhael Aivanhov
http://www.prosveta.com/