Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 25 juli 2018

Dagtekst van Woensdag 25 Juli 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Woensdag 25 Juli 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

misdeelde Schepselen - zelfs voor hen is nooit iets verloren

"Zelfs de meest misdeelde schepselen moeten nooit denken dat hun leven verloren is. Wat ook hun huidige toestand is, zelfs ziek, gehandicapt of kreupel, ze moeten weten dat er altijd iets door hen kan gedaan worden. Bijvoorbeeld zich concentreren op de mogelijkheden en kwaliteiten die ze wensen te bezitten: met geduld en overtuiging werken om in gedachten het beeld te vormen van wat ze willen worden... Misschien zullen ze in deze incarnatie niet zo veel resultaten zien, maar ze trekken een spoor voor de volgende; en zelfs in dit leven kunnen ze, dankzij hun inspanningen, al iets in zichzelf veranderen.

Geen enkel verlangen, goed of slecht, blijft zonder resultaat. Op het moment dat je een verlangen ervaart, realiseert het zich in de onzichtbare wereld. Om het ook werkelijkheid te laten worden op het fysieke vlak, is er veel tijd nodig, maar niets mag je ontmoedigen. Voed in jezelf de beste verlangens, en onderwijl zal de schoonheid zelf van deze verlangens beginnen met je hele wezen te doordringen."

Omraam Mikhael Aivanhov