Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 20 juli 2018

Dagtekst van Vrijdag 20 Juli 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Vrijdag 20 Juli 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

om Vooruit te gaan, mag je nooit aanvaarden je te beperken -

"Wil je de beste manier kennen om vooruit te gaan? Laat nooit begrenzingen toe. En denk nooit op voorhand dat je verloren bent, anders ben jijzelf degene die de weg verspert. Hoe vaak zeg je niet: “Deze taak is te moeilijk voor mij” of “Wat een erbarmelijke omstandigheden! Ik zal niet kunnen standhouden” of “Dat zal ik nooit kunnen verdragen“... En ook al zeg je het niet, je denkt het soms wel... Welja, als je zo overtuigd bent dat je onbekwaam, zwak, kwetsbaar bent, uiteraard kan je het dan alleen maar opgeven. 

Zeg voortaan, ongeacht de omstandigheden: “Ik zal het verdragen, ik zal eraan weerstaan, ik zal zegevieren”. En als het je dit keer nog niet helemaal lukt, dat maakt niet uit, je zult het de volgende keer beter doen. Het belangrijkste is om je nooit zomaar op voorhand gewonnen te geven."

Omraam Mikhael Aivanhov