De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 13 juli 2018

Dagtekst van Vrijdag 13 Juli 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Vrijdag 13 Juli 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

het Vuur, lichamelijke en geestelijke bescherming -

"Al degenen die in de woestijn of in het oerwoud hebben verbleven, weten dat het vuur een van de beste manieren is om je tegen wilde dieren te beschermen. Wilde dieren zijn erg bevreesd voor vuur, ze voelen dat het een geduchte macht is waar ze beter niet bij in de buurt komen. 

Je gaat jezelf misschien nooit blootstellen aan gevaar in woestijnen of oerwouden, maar in de onzichtbare wereld zijn er ook “roofdieren” die rondzwerven, duistere geesten die je niet kan vermijden. Om jezelf te beschermen, ontsteek het heilige vuur in jou, dat is de beste beveiliging. De duistere geesten voelen het vuur dat de ogen, de handen, het hele lichaam van een ware zoon of dochter van God, uitstraalt en ze slaan op de vlucht. Een krachtige en lichtende aura is een manifestatie van dit vuur dat de mens beschermt tegen duistere geesten."

Omraam Mikhael Aivanhov