Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 19 juli 2018

Dagtekst van Donderdag 19 Juli 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Donderdag 19 Juli 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

de Mensen - zich elke dag verheugen over heel die rijkdom die ze vertegenwoordigen

"Denk je eraan om je elke dag te verwonderen en de Hemel te danken voor het feit dat er op aarde miljoenen mannen en vrouwen bestaan met zo veel verschillende kwaliteiten en met de grootste talenten? Stel je eens al die schepselen voor die je nog niet hebt kunnen ontmoeten, denk aan hen en verheug je alleen al over het idee dat ze bestaan en dat je hen op een dag misschien zult ontmoeten en hen over je bewondering vertellen.

Ja, leer je te verheugen bij de gedachte dat er zoveel mannen en vrouwen bestaan. Verwacht niet dat het geluk uitsluitend komt van degenen die je naast je hebt. De meesten van jullie zullen me antwoorden dat ze liever iemand naast zich hebben die ze voor zich alleen hebben. Prima, dat begrijp ik, maar geen enkele vrouw kan alle rijkdommen van alle vrouwen in zich verenigen, noch enige man de rijkdommen van alle mannen. Denk dus aan alle magnifieke wezens waarmee de aarde bevolkt is en je zult overgelukkig zijn."


Omraam Mikhael Aivanhov