woensdag 8 augustus 2018

COBRA | Vrijheidsmeditatie tijdens de Zonsverduistering van 11 augustus 2018 / door Cobra / 28 juli 2018

COBRA | Vrijheidsmeditatie tijdens de Zonsverduistering van 11 augustus 2018 om 11.11.11 uur in Nederland
door Cobra, 28 juli 2018 

(Cobra)  Het is tijd om opnieuw actie te ondernemen! Het is tijd om de bestemming van onze wereld in eigen hand te nemen! We zijn het er allemaal over eens dat het proces van planetaire bevrijding te lang duurt. Dit is onze kans om het proces collectief te versnellen. Daarom zijn we met behulp van de mogelijkheid van de Zonsverduistering op 11 augustus een portal waarmee we ons bewustzijn zullen verenigen en te verlichten het gebied van energie rond de planeet te creëren.


Maak dit viraal! Deel het wereldwijd! Plaats het op jullie websites en blogs. Nodig spirituele groepen uit om met ons mee te doen. Als je een alternatief media-kanaal kent, kunt je dit naar hen verzenden. Je kunt een Facebook-groep maken voor je lokale groep mensen die dit doet in jouw deel van de wereld. We hebben ook één hoofdgroep Facebook nodig voor dit evenement. Je kunt hier een video over maken en deze op YouTube plaatsen.

Wetenschappelijke studies hebben de positieve effecten van massale meditaties op de menselijke samenleving bevestigd, dus ieder van jullie die aan deze meditatie zal deelnemen, kan daadwerkelijk helpen het Event en de Volledige Onthulling dichter bij ons te brengen:Deze meditatie helpt de Lichtkrachten om de energie van Licht op het oppervlak van de planeet te aarden om de patstelling tussen het Licht en de duistere krachten op te lossen en uiteindelijk de mensheid te bevrijden. Het aantal mensen dat deze meditatie doet, is de meest invloedrijke factor binnen de kracht van de menselijke populatie aan de oppervlakte om het proces te versnellen.

Plasma-topletbommen bevinden zich nog steeds in het plasma-scherm voor planetaire bescherming:Ze zijn de echte reden voor de huidige impasse tussen het Licht en de duistere krachten, en verzekeren een wederzijds verzekerde vernietiging (MAD), een bepaalde vorm van Nash-evenwicht:
Koop het boek: The Sisterhood of the Rose  (Novel door Jim Marrs)

Wanneer die topletbommen worden verwijderd, kan de doorbraak gebeuren. We kunnen de kritieke massa bereiken met 144.000 mensen die deze meditatie doen! Dit zal een enorme helende kettingreactie in het energieveld wereldwijd veroorzaken. De Lichtkrachten zullen hun focus hebben op Novaya Zemlya, nog steeds een actieve Chimera-basis:
 
De astrologische kaart voor onze meditatie toont een krachtige grote driehoek tussen Eris in Ram, verduisterde zon / maan in Leeuw en Vesta bij Galactisch Centrum in Boogschutter, allemaal gelegen in vuur-dierenriem tekens. Bij de eclips zal de energie van elektrisch vuur van bevrijding stromen vanuit het Galactische Centrum (het Pleroma) door het Zonnestelsel en alle Galactische Lichtkrachten van het Commando, en zal gekanaliseerd worden door Eris en Kuipergordel, dan door Vesta en asteroïdengordel, door de Maan (vooral Mersenius en Tycho maanbasis van de Lichtkrachten), hoewel de RM2m speciale taakgroep onder de grond en vervolgens door alle groepen mediteert op het oppervlak van de planeet. Daarom heeft onze meditatie op het moment van de zonsverduistering een groot potentieel voor een doorbraak, omdat het een moment van zeer gunstige verbinding met het Galactische Centrum is.Deze eclips zal plaatsvinden precies 19 jaar na de grote zonsverduistering van 11  augustus 1999 die het keerpunt van de planetaire hemelvaart raam van 1975-2025 was:19 jaar is een bepaalde astronomische cyclus, gerelateerd aan de zon en de maan, de Metonische cyclus genoemd:


We zullen deze meditatie doen op het moment van het maximum van de Zonsverduistering op zaterdag 11 augustus om 02:11 uur PDT in Los Angeles. Dit komt overeen met 11:11 uur EET in Cairo, 11:11 uur CEST in Parijs, 10:11 uur BST in Londen, 5:11 uur EDT in New York, 04.15 uur CDT in Chicago, 03.13 uur MDT in Denver en 17:11 uur CST in Taipei.

Je kunt hier de tijd van de meditatie voor je tijdzone bekijken:instructies:

1. Gebruik je eigen techniek om je naar een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2.Stel jouw intentie om deze meditatie te gebruiken als een hulpmiddel om het proces van genezing voor de Aarde en haar bewoners te versnellen, toplet-bommen te verwijderen en het Event in gang te zetten.

3. Visualiseer een pilaar van elektrisch blauw Licht afkomstig van de Galactische Centrale Zon, die dan door de Orion sterrenpoort Orion-constellatie gaat, dan naar ons zonnestelsel komt en door alle wezens van Licht binnen ons Zonnestelsel gaat en dan door jouw lichaam naar het centrum van de Aarde.4. Visualiseer een andere pilaar van licht die oprijst uit het centrum van de aarde, dan omhoog door je lichaam en omhoog in de lucht naar alle wezens van het licht binnen ons zonnestelsel en onze melkweg, door de Orion stargate en uiteindelijk zich uiteindelijk verbindt met het Galactische centrum en de bron.

5. Je zit nu in twee pilaren van Licht, het Licht stroomt tegelijkertijd zowel naar boven als naar beneden. Houd deze pijlers van Licht een paar minuten actief.

6. Visualiseer nu een witte vlam van AN afkomstig van een licht pilaar tussen de Bron en de Aarde die zich door de hele Aarde verspreidt, haar atmosfeer en daarna in de ruimte om alle resterende topletbommen op het plasmavlak rond de Aarde te zuiveren, alle anomalieën zuiverend en eenheid brengend, waardoor de Bron Zich gemakkelijker manifesteert op aarde en haar quarantaine tot een einde brengt.

7. Visualiseer Lichtkrachten die alle bommen verwijderen en alle overschotten van topletbommen oplossen, tot bepaalde drempelwaarden, zodat alle andere overblijvende bommen onmiddellijk worden verwijderd en dat de Event zal veroorzaken. Als jullie je begeleid voelen, kun je Aartsengel Metatron aanroepen om te helpen bij het zuiveringsproces.
  

Voorgestelde tijd voor meditatie is 15 minuten.

De Godin wil vrijheid en vrijheid zal er zijn!

Updates over de Key to Freedom-meditatie:Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.


Alvast bedankt, Ine & Martien