zondag 22 juli 2018

Boodschap van de Arcturianen / Via: Marilyn Raffaele / 15 juli 2018

Boodschap van de Arcturianen

Via: Marilyn Raffaele / 15 juli 2018

Wij van de Arcturiaanse Groep willen zeggen dat er veel verandering aan de horizon is. Jullie zijn getuige van de doodsstrijd van wereldovertuigingen die de mensheid gedurende levens in slavernij hebben gehouden. Deze dichte miscreaties kunnen alleen oplossen als hogere frequenties van de waarheid de energie beginnen te vervangen die hen in de eerste plaats heeft gevormd.

Er ontstaat een gevoel van onenigheid wanneer alles wat vertrouwd is begint te veranderen, maar intense angsten en verwarring zullen niet komen bij diegenen die begrijpen dat niets echt ooit eindigt, maar transmuteert naar hogere expressieniveaus wanneer het bewustzijn meer verlicht wordt. Omdat driedimensionale energie zo dicht is, is dit proces geleidelijk en kent het vele wendingen en bochten van weerstand.

Richt jullie aandacht en inspanningen op het hoogste niveau van waarheid dat je kent op elk moment en elke situatie, in plaats van op de illusies van materiële zin om je heen. Jullie Licht, het Licht van het ontwaakte bewustzijn, dient om manieren te openen die meer Licht naar de Aarde laten stromen. Deze hoogfrequente energieën beïnvloeden al het leven. Iedereen voelt ze, ook de niet ontwaakten, de ontwaakte en het dierenrijk. 

Deze hoogfrequente energieën zorgen ervoor dat velen van jullie tijden ervaren waarin emoties, fysieke ongemakken en pijnen, of extreme fysieke uitputting de overhand lijken te krijgen. Als je niet alert bent, kan het je gemakkelijk doen geloven dat er iets ernstig mis is, maar binnen een dag of twee lijken dingen weer normaal en voel je je goed - tot de volgende keer. Deze ervaringen houden verband met het proces van opruimen, vertalen en integreren van nieuwe en hogere frequenties in de fysieke en de interpretatie van het denkproces door de geest.

Het kost jullie energie om deze energetische opwaarderingen uit te voeren, waardoor je minder hoeft in te leveren voor je dagelijkse inspanningen. Ascensie energieën vervangen de dichtere in fysieke cellen. Laat het proces plaatsvinden zonder meteen te concluderen dat er iets mis is, maar weet dat er iets goed is. Jullie fysieke expressie is niet bekend met wat er gebeurt, omdat serieuze energetische opwaarderingen, terwijl jullie in het fysieke blijven, nog nooit eerder zijn gebeurd. 

Wanneer jullie deze nieuwe energieën en jullie resonantie veranderen, zullen jullie niet meer in lijn zijn met veel dingen die tot nu toe een deel van het gewone leven waren. Zware voedingsmiddelen, alcohol, suikers en bewerkte voedingsmiddelen waarvan jullie eerder zonder problemen hebben genoten, doen nu geen beroep meer op jullie of spreken je niet meer aan of zorgen ervoor dat je je ziek voelt wanneer je ze eet.

Omdat alles energie is, is energetische afstemming noodzakelijk als er ergens harmonie moet zijn - in huwelijksrelaties, vriendschappen, voeding, amusement, werk, ideeën, overtuigingen, enz. Jullie zijn niet meer in overeenstemming met veel van de schijnbaar gewone dingen waar jullie ooit mee uitgelijnd waren. Jullie evoluerende staat van bewustzijn resoneert met nieuwe en hogere frequenties en pogingen om iets geestelijk te laten groeien, zoals het ooit was, zal niet meer werken.

De vrije wil staat iedereen toe de waarheid te negeren zolang zij dat willen, maar de waarheid kan nooit verdwijnen omdat het de realiteit is. Alleen die dingen die gemaakt zijn van illusoire concepten kunnen permanent oplossen. Probeer verandering te zien als een promotie, lieverds. Velen geloven dat ze open staan ​​voor verandering, maar wanneer iets vertrouwd begint te veranderen of verdwijnen, zal zelfs de hele wakkerheid vaak met weerstand reageren omdat er een gevoel van veiligheid is in wat bekend is.  

Jullie zijn niet langer beginners in de evolutie en zijn goed voorbereid om je gevoel van veiligheid van de uiterlijke kant terug te trekken door het besef dat veiligheid en beveiliging al volledig aanwezig zijn binnen, facetten van jullie eigen Goddelijke Bewustzijn. Leer met de stroom mee te gaan en geen stroom te geven aan gebeurtenissen en situaties die van invloed kunnen zijn op jullie gevoel van veiligheid. Blijf in het nu moment, vertrouwend dat alles volgens een goddelijk plan individueel en wereldwijd verloopt, ongeacht of iemand het gelooft of niet.

Dit betekent NIET dat je nooit voorzorgsmaatregelen neemt in situaties waarin deze mogelijk vereist zijn. Het betekent dat je de praktische acties onderneemt die je begeleiden om te leven in een driedimensionale wereld, maar je doet deze dingen zonder je over te geven aan de angst voor concepten met betrekking tot bepaalde mensen, plaatsen of dingen die veilig zijn in het besef dat één met God een meerderheid is.

We willen spreken van lijden dat een algemene term is die de gevoelens beschrijft die op groot verlies volgen of gewoon dagelijks leven in fysieke, emotionele of mentale pijn. Velen (ontwaakt en niet-ontwaakt) lijden als gevolg van de intense opruiming van oude energie die nu plaatsvindt op Gaia, individuen en binnen het driedimensionale geloofssysteem als geheel.

In vorige levens, incarneerden de meeste individuen met een les waarop ze zich wilden concentreren. Vanwege het krachtige ascensieproces dat nu plaatsvindt, kwamen jullie in dit leven met de bedoeling om resterende problemen met mensen, plaatsen, groepen of geloofssystemen op te lossen en verder te brengen - alles wat nodig is of dat als een barrière kan fungeren naar je ascensie.

Intense ervaringen van goed of slecht blijven opgeslagen in het cellulaire geheugen en worden van leven tot leven uitgevoerd totdat ze worden gewist. Cellulaire herinneringen waarvoor je klaar bent om te wissen komen naar boven door ervaringen die je waarschuwen voor hun aanwezigheid, maar die je niet hoeft te identificeren of "uitzoeken". 

Terwijl jullie vanuit een hogere bewustzijnsstaat leven, lossen frequenties van Licht automatisch de lagere resonerende energieën op. Het is een verspilde tijd om stil te staan ​​bij of te proberen alles te achterhalen wat misschien opruimt wordt, omdat dit zich alleen concentreert op oude energie. Als het nodig is dat je iets weet voor je spirituele groei, zul je op de een of andere manier die informatie krijgen door middel van dromen, intuïtie of feitelijk geheugen. Op dit moment zijn velen van jullie aan het opruimen voor de wereld en niet altijd voor jezelf. Vergeet niet dat er maar EEN is.

Voor degenen onder jullie die last hebben van depressie, droefenis en verdriet, zeggen wij tegen je: laat deze emoties zonder weerstand de vrije loop. Lijden wordt gecreëerd door vast te houden aan onvervulde verwachtingen over hoe dingen eruit moeten zien of moeten zijn om gelijk te hebben, wat altijd het persoonlijke geloofssysteem weerspiegelt.  

In de driedimensionale wereld wordt het meeste lijden veroorzaakt door schijnbaar oncontroleerbare krachten - natuur, wetten, religieuze overtuigingen enz. Dit is hoe een dimensie die is gebaseerd op dualiteit en afscheiding, werkt. Dit is waar jullie uit evolueren. Dualiteit en afscheiding bestaat niet in de hogere dimensies. Het driedimensionale geloofssysteem vertegenwoordigt de laagste trede van een zeer hoge dimensionale ladder, hoewel de meesten zich dit tot nu toe niet realiseren.  

Lijden blijft en zal blijven leven en goed blijven zolang het wereldbewustzijn blijft creëren door overtuigingen van dualiteit en afscheiding. Vergeet nooit dat als uitdrukkingen van het Goddelijke, iedereen een schepper is en hun wereld vormt uit de substantie van hun staat van bewustzijn. Help diegenen die lijden op welke praktische manier dan ook waarheen je geleid wordt, maar geloof nooit dat het jouw plicht is om iedereen te redden want ze leren lessen die ze zelf hebben gekozen met de hulp van hun Hogere Zelf en Gidsen.

De geest interpreteert de bereikte bewustzijnsstaat en manifesteert deze als een fysieke, emotionele, mentale en spirituele vorm. Lijden is weerstand, een verlangen naar dingen zoals iemand gelooft dat ze op orde moeten zijn om gelukkig te kunnen zijn. Niets zal of kan globaal of individueel veranderen totdat het bewustzijn verandert, omdat het bewustzijn de substantie is van alles wat is. Jullie hebben die plaats van gereedheid bereikt die jullie in staat stelt om je te verplaatsen naar de realisatie en ervaringen van Wie en Wat Je Werkelijk Bent.  

Visualiseer een heldere zon met veel stralen van intens licht die naar buiten schijnen. Naarmate deze lichtstralen verder weg van de bron van de zon komen, worden ze minder helder, veranderen ze van uiterlijk en verzamelen ze kleuren en schaduw. Elke lichtstraal begint er anders uit te zien dan andere, en absorbeert verschillende kleuren en verzamelt energielagen die het uiterlijk aannemen van verschillende texturen en kleuren die veranderen en toenemen naarmate elke straal passeert, verschillende ervaringen heeft. De lichtstraal verdwijnt nooit, maar wordt nu volledig uitgewist door de lagen van afval.  

Dit is jullie verhaal, het verhaal van elke man, vrouw en kind vanaf het begin. Jij bent de Zonne Straal die voor altijd puur, intact en perfect blijft, ongeacht hoeveel illusie er over getrokken wordt. Evolutie is de geleidelijke verwijdering van alle afval.

Accepteer dat jullie al wakker zijn en dat het niet langer nodig is om naar buiten te zoeken maar te zoeken naar wat al volledig binnenin jou aanwezig is.

Sta het proces toe en vertrouw erop dat alles volgens plan verloopt.

Wij zijn de Arcturiaanse Groep

Beste lezers van de Arcturian Group-berichten, vanwege gezins- en zomerverplichtingen, zullen er ongeveer een maand geen Arcturian-berichten zijn.

Marilyn


Nederlandse vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

 Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien