Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 25 juli 2018

Benjamin Fulford: Khazariaanse maffia gedoemd als gevolg van Poetin/Trump geheime overeenkomst / 23 juli 2018

Khazariaanse maffia gedoemd als gevolg van Poetin/Trump geheime overeenkomst
23 juli 2018 / Benjamin Fulford

Deze dagen is het lezen van The New York Times en andere Khazariaanse maffia gezamenlijke propaganda net als het lezen van Pravda net voor de val van de Sovjet Unie. Niemand gelooft hun leugens. Zelfs wanneer ze gedwongen worden om te melden dat de Sovjet Socialistische Europese Unie in diepe problemen is. Dat is waarom V.S. President Donald Trump en de Russische President Vladimir Poetin zijn overeengekomen dat hun gezamenlijke vijand de Khazariaanse maffia is. Ze reageren hierop op vele manieren, zoals we hieronder zullen zien.

We zullen daarop terugkomen maar laten we eerst kijken naar twee recente opiniepeilingen die laten zien dat de Khazariaanse maffia zijn controle in de V.S. is verloren. De eerste is een Axios poll dat laat zien dat 92% van de Republikeinen en 72% van de Amerikanen over het algemeen geloven dat “traditionele belangrijke nieuwsbronnen nieuws brengen waarvan ze weten dat het vals is, vals of expres misleidend.”
https://www.axios.com/trump-effect-92-percent-republicans-media-fake-news-9c1bbf70-0054-41dd-b506-0869bb10f08c.html

De andere is een Gallup peiling waarin Amerikanen werd gevraagd waar ze ongerust over zijn. “Globale opwarming” scoorde helemaal niet en Rusland was minder dan 1%, ondanks een enorme verlengde Khazariaanse maffia media campagne die beide zaken promoot als de belangrijkste bronnen voor zorgen op aarde.
https://www.commondreams.org/news/2018/07/21/zero-hour-youth-led-marches-across-globe-demand-immediate-and-ambitious-climate


Dit is zoals het was met Pravda (“Waarheid”)  net voor de val van de door de Khazariaanse maffia gecontroleerde Sovjet Unie.

De Khazariaanse propaganda media werd ook geraakt met een verwoestende “waarheid bom” gegooid door de Russische President Vladimir Poetin tijdens de persconferentie die volgde op zijn topontmoeting op 16 juli met de V.S. President Donald Trump. Poetin vertelde de honderden verzamelde journalisten en propagandisten dat “zaken partners van [neo conservatieve machtshandelaar Bill] Browder meer dan 2,5 biljoen dollars hebben verdiend in Rusland. “Ze hebben nooit enige belasting betaald, nog in Rusland, nog in de Verenigde Staten,” en dat “Ze enorme hoeveelheden geld stuurden, $400 miljoen, als een bijdrage aan de campagne van Hillary Clinton.”

Deze waarheid alleen blies de totale Russiagate campagne tegen Trump op waarvan de Khazarianen hoopten dat het hen zou redden. Echter, ze zullen niet worden gered omdat de Khazarianen nu volledig de controle hebben verloren over het leger en geheime diensten netwerk in de V.S. Pentagon bronnen zeggen dat de Browder informatie die hen werd verschaft door Poetin zal helpen om “Hillary en haar cabal te vernietigen.”

Ook, de laatste overloper uit Khazariaanse maffia controle is voormalig Directeur van de Nationale Geheime dienst, James Clapper, beweren Pentagon bronnen. “Clapper heeft zijn militaire eed nooit vergeten en de verschrikkingen van militaire tribunalen als gepensioneerd Luchtmacht, drie sterren generaal en gooide Obama onder de bus,” zeggen de bronnen. Clapper’s getuigenis stuurt misschien Hillary Clinton, voormalig FBI directeur James Comey, voormalig CIA directeur John Brennan en andere verraders naar de galg en Clapper heeft misschien inderdaad de hele tijd samen gewerkt met de directeur van het Nationale Veiligheidsagentschap, Admiraal Mike Rogers en de Verzamelde Chiefs of Staff,” zeggen Pentagon bronnen.

Het feit dat het Staats Departement van de V.S. een verklaring verwijderde waarin Rusland de schuld kreeg van het neerhalen van de Maleisische Vlucht 17 boven de Oekraïne een dag nadat Trump Poetin ontmoette is misschien een teken dat dit de zaak is die voormalig V.S. President Barack (Mantsjoerijns kandidaat) Obama omver haalt.

Er zijn ook andere tekenen dat dit incident belangrijk zou kunnen zijn. Een is de arrestatie van voormalig Maleisisch President Najib Razak wegens een $4,5 miljard corruptie schandaal.
https://www.theguardian.com/world/2018/jul/03/former-malaysian-leader-najib-arrested-in-45bn-graft-probe

Dit is een belangrijke omdat in dit schandaal het spoor naar de Rothschild Bank AG heeft geleid in Zurich Zwitserland. Deze bank is op zijn beurt een dochteronderneming van het door de Franse tak van de Rothschild familie gecontroleerde, in Parijs geregistreerde Rothschild & Co.
https://www.straitstimes.com/world/europe/swiss-regulator-says-rothschild-bank-ag-broke-anti-moneylaundering-rules-in-1mdb-case

Dit onderzoek zal, samen met de getuigenis van Clapper, waarschijnlijk de Franse tak van de Rotschilds betrekken bij de gijzeling van de Maleisische Vlucht 370/17. Dit vliegtuig, in werkelijkheid een tweedehands vliegtuig gekocht van Maleisië, werd “gegijzeld” in Maleisië en via Tel Aviv naar Florida gestuurd waar het werd volgeladen met nucleaire wapens en werd gebruikt door Obama om 58 leiders te bedreigen die in Holland waren verzameld voor een “geheime nucleaire ontmoeting.”
https://en.wikipedia.org/wiki/2014_Nuclear_Security_Summit

Het werd toen opnieuw beschilderd en veranderd van Vlucht 370 naar Vlucht 17, gevuld met dode lichamen, en naar de Oekraïne gestuurd waar het werd neergeschoten in een ijdele poging een nucleaire oorlog met Rusland te beginnen. Het punt hier is dat de getuigenis van Razak en Clapper samen met het papieren spoor van het Maleisische schandaal, rechtstreeks naar de Franse tak van de Rothschilds hebben geleid.

De Franse Rotschilds hebben een enorme invloed in Azië. Bijvoorbeeld, Zhou Enlai, de eerste Premier van Communistisch China, net als voormalig top leider Deng Xiaoping en vele anderen die allemaal onderwezen werden in Frankrijk door Franse communisten. Deze Franse communisten waren Khazariaanse maffia agenten die hoogst waarschijnlijk werden betaald door de Franse Rothschilds, volgens een Franse communistische professor die participeerde in de Chinese Communistische revolutie en zijn nasleep.

De dochter van de Japanse Minister van financiën Taro Aso is ook getrouwd in de Franse tak van de Rothschilds. Ze gebruiken Aso, onder andere om steun te kopen van Chinese en Japanse gangsters voor hun geheime regering in Azië, volgens een nauwe bondgenoot van Aso. Dit helpt te bevestigen wat de NSA ons al lang heeft verteld over Rothschild invloed in China en Japan.

De Franse Rotschilds stuurden ook een vertegenwoordiger voor een ontmoeting met de White Dragon Society (WDS) na de nucleaire en tsunami massa moord aanval op Japan op 11 maart 2011, om zo te dreigen met meer aanvallen, zeggen WDS bronnen. Ze dropen af na het ontvangen van tegenaanvallen zoals degene dat het eiland La Palma in de Atlantische Oceaan onderging door middel van aardbevingswapens en stuurden zo een 100 meter tsunami naar de Oost Kust van de V.S., zeggen de bronnen. Je kunt bevestigen dat er een enorme onverklaarbare aardbevingszwerm was onmiddellijk na de Fukushima aanval.
https://ruffletheteacher.com/2011/08/12/la-palma-canary-islands-700-earthquakes-since-july-2011/

In ieder geval, heeft de Britse tak van de Rothschild familie zich al overgegeven. Gevolgd door de dood in november van Jacob de Rothschild. Nathan, het nieuwe hoofd van de familie, heeft een bereidheid getoond om samen te werken met de WDS.

Pentagon bronnen melden op hun beurt dat “Nadat de Koningin zich overgaf aan Trump, de ex vrouw van Nathaniel Rothschil zelfmoord pleegde in London…
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-5960035/Final-photo-Kate-Moss-reality-star-BFF-tragic-death-pair-attended-lavish-wedding.html

en dat ondergrondse VK bases en portalen werden vernietigd.” Voor degenen die nog steeds geloven dat dit spul niet werkelijk is, kijk eens naar de seismograaf uitslagen van vorige week van de VK aardbevingen via de onderstaande link. Dit soort seismografische resultaten zijn alleen mogelijk wanneer er explosieven zijn gebruikt. Verder, is het VK niet gevoelig voor natuurlijke aardbevingen.
https://www.thesun.co.uk/news/6808043/surrey-earthquake-magnitude-gatwick-airport-latest/

Nu dat de Britse Rotschilds zich hebben overgegeven, moet er nog worden afgerekend met de Franse, Duitse en Zwitserse takken voordat de mensheid bevrijd is. Het feit dat de lijfwacht van de Franse Rotschild-slavenpresident Emmanuel Macron werd aangeklaagd door de politie nadat hij protestanten had neergeslagen, is een teken dat de schurken van Macron het doelwit zijn, dit is een stap voorwaarts richting de verwijdering van Macron en de bevrijding van Frankrijk.
https://www.theguardian.com/world/2018/jul/22/macron-bodyguard-alexandre-benalla-cancels-wedding-to-face-police-questions

Duits Kanselier Angela Merkel klampt zich ook vast aan de macht ten behoeve van de Duitse tak van de familie maar het feit dat ze voor de eerste keer in tien jaar geen zomervakantie neemt dit jaar laat zien dat ze wordt belaagd.
https://www.express.co.uk/news/world/990796/angela-merkel-holiday-cancelled-germany-government-latest

De Zwitserse tak, is op zijn beurt, politiek gevraagd door Aziatische Koninklijke families om het gestolen goud terug te geven dat ze hebben gebruikt om de BIS en de G7 te financieren. Als hier geen bevredigend antwoord komt, zullen speciale strijdkrachten en mogelijk nucleaire wapens worden ingezet, beloven WDS leden.

Het feit dat Trump CBS Nieuws vertelde dat de EU, eigendom van de Rothschilds, een “vijand” was en dat hij ook een hint gaf dat hij geen Derde Wereldoorlog wilde riskeren om Europese landen te beschermen laat dit zien dat deze landen geen werkelijk leger meer hebben om hun steun te geven. Dus het is gewoon een vraag hoe en wanneer Rusland en de V.S. hun Rothschild controleurs zullen verwijderen.
https://www.cbsnews.com/news/donald-trump-interview-cbs-news-european-union-is-a-foe-ahead-of-putin-meeting-in-helsinki-jeff-glor/


Ondertussen terug in de V.S., liggen nog genoeg veldslagen die gaan komen. De hartspecialist van Georges Bush Sr werd vorige week neergeschoten, Pentagon bronnen er toe brengend te zeggen dat dit incident misschien de “kanonnen van augustus” zal doen afvuren.
https://www.theguardian.com/us-news/2018/jul/22/heart-doctor-to-george-hw-bush-dies-in-bicycle-shooting

Het “geschut van augustus” is misschien nodig als voorbereiding op een volgende Trump en Poetin topontmoeting waarvan Pentagon bronnen zeggen dat deze misschien in september zal plaatsvinden. Vermoedelijk zal de informatie die Poetin aan Trump geeft het Pentagon helpen uit te vinden wie nog meer opgepakt moet worden in de V.S.
http://tass.com/world/1014095

Pentagon bronnen boden de volgende hint aan over wat te verwachten: “Na het oproepen van zijn supporters, de super-elite, had Trump voldoende macht om niet alleen Silicon Valley en Hollywood onderuit te halen maar ook de Federale Reserve Raad en Big Pharma.”

Pentagon bronnen zeggen ook dat de verkiezingen in Zimbabwe waarvan verwacht wordt dat zij plaats zullen vinden op 30 juli belangrijk zullen zijn om Afrikaans goud te verkrijgen dat nodig is om een nieuwe Afrikaanse valuta te ondersteunen als onderdeel van de komende globale valuta reset.

Trump zei ook dat de oude regeerders weten dat het teken aan de wand Henry Kissinger is die net een Bilderberg ontmoeting in Italië heeft voorgezeten: “Hij is misschien een van die personen in de geschiedenis die van tijd tot tijd verschijnt om het einde te markeren van een tijdperk en om het te dwingen oude pretenties op te geven.”
https://sputniknews.com/world/201807201066554344-kissinger-trump-putin-summit/

Dat klinkt als een verklaring van overgave.


Vertaling: Lia