zaterdag 7 juli 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 6 Juli 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
6 Juli 2018 / via Shelley Young


Onlangs werd ons gevraagd: "Hoe zie ik ons ​​allemaal als één als er zoveel pijn en schade is in de wereld?" Wij willen dit vandaag graag bespreken.

Niet zo lang geleden hebben we een dagelijkse boodschap aangeboden waarin het concept van vibrationele lagen werd uitgelegd. We hebben jullie gevraagd om je een gebouw voor te stellen dat een kelder, een begane grond en een bovenverdieping bevatte, en een zolder. De kelder of laagste laag was een niveau van vibrationele dichtheid. Het was donker en ongemakkelijk. De mensen die daar woonden, hadden misschien een concept van andere verdiepingen, maar zijn nog niet voldoende ontkoppeld van die energie om de trap op te gaan. Je kunt deze laag als 3D beschouwen.

De mensen op de middelste verdieping hebben een goed inzicht in zowel de dichtheid van de kelder als het bestaan ​​van een verdieping erboven en kunnen periodiek tussen de twee verdiepingen bewegen. Je zou dit als 4D kunnen beschouwen.


Er zijn nog andere mensen die op de bovenverdieping resoneren. Dit zijn de mensen die goed op hun verlichtingsreis zijn. Ze oefenen een veel groter bewustzijn uit en zijn toegewijd aan hun groei en expansie, en belichamen hun hoogste zelf. Ze zijn in herinnering aan hun eigen goddelijke aard. Ze hebben ook toegang tot de zolder, waar je de engelen en meesters kunt vinden die er verblijven.

Al deze verschillende lagen bestaan ​​binnen de structuur van het gebouw, die allemaal op hun eigen niveau naast elkaar bestaan. Ze maken allemaal deel uit van het geheel. Dus we vragen je, als het gebouw in brand zou vliegen, zou je dan alleen bepaalde mensen redden op basis van een bepaald niveau van bereiken of zou je haasten om iedereen er binnen te redden? Het zal je misschien verbazen dat je eerste prioriteit zou kunnen zijn om degenen in de kelder als eerste te helpen, je begrijpt dat ze het grootste gevaar lopen omdat ze vastzitten op een plek waar het moeilijker is om uit te komen. Je instinct laat je zien dat je al onvoorwaardelijke liefde in je hart hebt en respecteert de waardigheid van zelfs de meest uitdagende aspecten van het geheel.

In dit voorbeeld zou je moeten zien hoeveel verschillende lagen er in compleetheid van het geheel kunnen bestaan, maar ook hoe je liefde en mededogen kunt hebben voor alle aspecten van het geheel, ongeacht het niveau waarin ze zich bevinden. Het stelt je in staat mensen te zien en te ondersteunen waar ze ook zijn, ze zijn allemaal even kostbaar en waardevol. Naarmate je verder evolueert en groeit, heb je geen extremen nodig om dit te zien, maar zul je dat weten meer en meer kunnen belichamen in je dagelijkse leven, omdat je je balans, je liefde en je meesterschap zult behouden met grotere consistentie.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl