De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 22 juli 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 21 Juli 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
21 Juli 2018 / via Shelley Young


Wanneer je niet in de richting beweegt waarin de stroom je probeert mee te nemen, verzet je je tegen je eigen ziel en je oprechte dromen. Je hart en ziel roepen altijd naar je en proberen je naar je hoogste, gelijke doel en ervaringen te leiden. Ontkennen dat is diepe weerstand tegen jezelf kiezen.

Dat is de reden waarom de daad van overgave altijd verlichting brengt - het beweegt uit verzet naar acceptatie en inclusie van jouw hoogste zelf, wat een bekrachtigde en helende keuze is voor heelheid en integratie. Terwijl de daad van overgave zeker de hulp inschakelt van een Universum dat jou vereert, is het de herkenning en acceptatie van je eigen goddelijke liefde en leiding waarnaar je het meeste verlangt.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl