Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 16 juli 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 15 Juli 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
15  Juli 2018 / via Shelley Young


Hoe meer je jezelf leert kennen, jezelf liefhebt en jezelf accepteert, hoe meer je zult kunnen onderscheiden wat jouw waarheid is. Dit betekent dat als iemand iets negatiefs tegen je zegt, je kalm en evenwichtig kunt blijven en heel snel kunt weten of er enige geldigheid is voor wat er gezegd is en het gebruiken als een kans om te verbeteren, of dat het gewoon een projectie was op jou die helemaal niet overeenkomt met wie je bent.

Als je vindt dat negatieve opmerkingen je parten blijven spelen en moeilijk zijn om ze langs je neer te leggen, is dat geen indicator dat je slecht of te gevoelig bent, het laat je gewoon weten dat je veiliger moet omgaan met je eigen aangeboren waardigheid en waarheid. Van daaruit is het veel gemakkelijker voor je om te weten wat jij waardevol vindt en wat je moet achter je moet laten.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl