De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 13 juli 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap /12 Juli 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
12 Juli 2018 / via Shelley Young


Vrijheid stelt jezelf in staat te beslissen hoe bepaalde elementen voor jou eruit zien. Hoe ziet vrede eruit voor jou? Is het mediteren of zitten in stilte? Of is het de vreugde om je lichaam in de natuur te laten bewegen? Is het Rijden in de auto? Of tuinieren?

Wat betekent liefde voor jou? Hoe druk jij liefde uit? Hoe voel jij het om geliefd te worden? Hoe houd jij van jezelf?

Wat is genezing voor jou? Hoe ziet genezing er voor jou uit?

Hoe ziet een verbinding eruit of hoe voelt het aan voor jou? Hoe spreek je dankbaarheid uit? Hoe lijn jij jezelf uit met de Bron? Wat zijn je aangeboren gaven en jouw voorkeur voor dienstbaarheid?


Een deel van de verwarring die zoveel mensen tegenkomen als ze op hun reis van verlichting zijn, zijn de vele stemmen die jullie vertellen dat jullie gebruiken of diensten er op een bepaalde manier uit moeten zien. Jullie meesterschap komt van het verbinden binnenin, van het vinden van je favoriete manier om je goddelijkheid te schijnen op die manieren die overeenkomen met jullie eigen unieke uitdrukking van de Bron. Geef jezelf toestemming om de beste manieren te ontdekken waarop je de essentiële elementen van verlichting belichaamt, en jullie zullen zowel jezelf als het geheel naar jullie vermogen dienen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl