donderdag 12 juli 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 11 Juli 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
11 Juli 2018 / via Shelley Young


Geliefden, jullie gaan een periode van energetische intensiteit binnen. We willen jullie enkele tips geven om je te helpen met het grootste gemak door deze tijd te navigeren.

Als jullie merken dat je je ongemakkelijk voelt, is de eerste stap om gewoon te stoppen en bewust Liefde te richten op je lichaam en je wezen. Stel je voor dat je jezelf omhult met de meest prachtige energetische knuffel. Zit en adem en geniet van het aanwezig zijn in de Liefde die je Bent. Als je extra ondersteuning nodig hebt, vraag je engelen en meesters om je ook in hun liefde te omhullen en geniet gewoon van die afstemming.

Speel "In Dit Huidige Nu Moment". Kijk rond en zie alles dat voor jou werkt. Zorg dat je absoluut in orde bent en absoluut veilig. Maak je geen zorgen over wat er hierna komt, veranker je gewoon in het Nu-moment. Terwijl je contact maakt met het heden, zoek naar dingen om dankbaar voor te zijn en wees dankbaar voor zowel het Universum als jezelf voor het creëren van alle zegeningen in jouw leven.

Haal adem. Als je je ongemakkelijk voelt, ben je ook in verzet. Adem die weerstand uit en adem acceptatie in. Vraag Spirit om je te helpen bij het aanpassen van jouw energie om met meer comfort door de veranderende energieën te bewegen. Gebruik de goddelijke combinatie van overgave, geloof, Stroming en vertrouwen. Weet dat het ongemak tijdelijk is, maar dat de energetische transformatie waar je doorheen gaat, permanent is.

Tenslotte, heb ook compassie met anderen. Wees de Liefde. Begrijp dat anderen zich ook ongemakkelijk voelen en misschien niet over de vaardigheden beschikken om de intensiteit met gratie en gemak te sturen. Vat de dingen niet persoonlijk op als mensen reactief zijn, beschouw het alleen als een verklaring van hun eigen persoonlijke ongemak.

Wij begrijpen dat intensiteit jullie nieuwe normaal lijkt te zijn. Dat is waarvoor jullie nu zijn, maar het zal in de tijd nivelleren. Jullie planeet en haar inwoners maken een fase van versnelde groei door. Dit zijn de exacte momenten waarop jullie niet kunnen wachten om te ervaren, en jullie doen allemaal een opmerkelijk goed werk!

Jullie worden allemaal beter in het veranderen en in het integreren van energieën, omdat het een vaardigheid is zoals elk ander. Dit zijn opwindende en transformerende tijden en je kunt deel uitmaken van het grondpersoneel om getuige te zijn uit de eerste hand. Dit is een grote eer voor jullie ziel en deel van jouw geschenk aan de mensheid. Zoals altijd, houden wij van, eren en vieren wij jullie voor jullie moed en dienstbaarheid als de pioniers van een ascenderende planeet.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl