Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 28 juni 2018

Sheldan Nidle - 26 juni 2018

Sheldan Nidle - 26 juni 2018


Dratzo! Laten we beginnen. Veel wordt gereedgemaakt voor een belangrijke komende gebeurtenis. Deze steeds veranderende bol waar we naar kijken is een wereld waar het duister zijn duivelse plannen met weinig succes najaagt. We kunnen niet genoeg benadrukken dat de ondergang van de kliek dichterbij is dan de meesten van jullie misschien geloven. De onlangs gevormde Alliantie, in samenwerking met onze aardse bondgenoten, staat klaar om een ​​zorgvuldig ingestelde val op te bouwen die zal leiden tot arrestaties van een deel van het hogere personeel van de cabal. Het arrestatieplan is bedoeld om het publiek op de hoogte te houden als een manier om de chaos te beperken. Zoals we eerder hebben vermeld, werken hun 'beproefde' manieren om de burgers van de aarde in slavernij te houden niet meer. Omdat het duister niet in staat lijkt hun modus operandi te veranderen, blijven hun trucs om het Goddelijk Plan te belemmeren hen bloot te leggen voor de schurken die ze zijn. Ondertussen, ontwaakt de massa. Wereldwijd beginnen burgers op te staan ​​en eisen transparantie en waarheid.

Op dit moment wordt het duister gedwongen enorme sommen van zijn aardse rijkdom op te geven. Bijgevolg zijn alle grote regeringen in jullie wereld failliet of bijna bankroet. Dit feit wordt verborgen gehouden om de huidige listen te behouden en om de paniek en verontwaardiging die zou ontstaan ​​als dit feit openbaar zou worden gemaakt, te voorkomen. De ware rijkdom van jullie wereldwijde samenlevingen zal alleen verschijnen wanneer een wereldwijde reset optreedt, gebaseerd op door goud gesteunde valuta's. Deze realiteit nadert een punt waar het aan het publiek zal worden onthuld. Zodra deze aankondigingen zijn gedaan, zullen ze ook een nieuwe reeks interim-regeringen onthullen. Op dit moment, beslissen gevoelige onderhandelingen om al deze gebeurtenissen mogelijk te maken. De Alliantie bevindt zich nu in een machtspositie en doet alles wat nodig is om deze moeilijke overgangsronde zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het epochale moment zal spoedig arriveren voor ons allemaal om deze planeet, en zijn oppervlakte bevolking, een meest wonderbaarlijke gave te schenken.

Terwijl we wachten op dit magische moment, voeren onze vlootmedewerkers de volgende stappen uit in ons openbaarmaking scenario, waarvan er één betrekking heeft op onze eerste post-disclosure uitzendingen. Ons communicatieteam corrigeert wat we jullie willen vertellen. Het is essentieel dat jullie neven, de Agarthanen, op de juiste manier aan jullie worden voorgesteld. Ze stellen voor om jullie te leren over jullie ware afkomst en jullie ware geschiedenis. Deze kennis is heel anders dan wat jullie is geleerd. We zijn ook van plan om de verschillende technologieën te laten zien die we met jullie willen delen. Deze agenda is slechts het eerste deel van onze eerste interactie met jullie.

Jullie koesteren je in de energieën van de recente krachtige Zomerzonnewende, die vele sleutels bevat voor wat zich zal ontvouwen. De ogen van de Melkweg zijn letterlijk op jullie gericht! De Hemel verzekert ons dat talloze noodzakelijke veranderingen worden voorbereid om zich te manifesteren, om het Licht Zegevierend te laten zijn! Dit zal het openingssalvo vormen in de beweging om de nieuwe energieën te vestigen die jullie naar de rand van het volledige bewustzijn moeten drijven. Vele Wezens van een hoog spirituele aard hebben zich verenigd op jullie wereld om de voorwaarden te scheppen voor het eerste contact en alles wat zal volgen. Wij gebruiken ons technologische voordeel om het plan te versnellen en ervoor te zorgen dat deze centrale openingsbeweging slaagt volgens de wensen van de Hemel.

Namaste! Wij zijn jullie Geascendeerde Meesters. Vorige week verwelkomden wij de nieuwe frequenties van de Grote Centrale Zon gepland voor de zomerzonnewende op het noordelijk halfrond en de winterzonnewende op het zuidelijk halfrond van de planeet. De energieën die gepaard gaan met de Zonnewende van Juni brengen een upgrade naar jullie menselijke en Licht systemen. De zaden geplant bij de Lente equinox zullen nu bloeien. Deze nieuwe frequenties zijn een krachtige katalysator voor verandering. Bied dankbaarheid aan als je getuige bent van veranderingen in jezelf en de mensen om je heen, in overheden en de financiële sector, en op de planeet zelf.

De energieën die Gaia omringen omvatten ook ons hele Melkwegstelsel. De atmosfeer van Venus koelt af. Die van Mars ondergaat ook klimaatverandering en is begonnen met terra-vorming 1: kleine plassen van water springen open op haar oppervlak. De rode vlek waar Jupiter voor bekend staat, is verdwenen. De ringen van Saturnus blijken een uitgebreider verweven web van bewustzijn te zijn. Veranderingen in ons melkwegstelsel zoals deze, worden veroorzaakt door een toename van het bewustzijn. Collectief zijn we de frequentiespiraal aan het ascenderen naar de 5e dimensie.

Het is duidelijk dat er zich veel aan het ontvouwen is om voor jullie een geheel nieuwe wereld te baren. We moedigen jullie aan, dierbaren, om deel te nemen aan dit proces. Recente stappen in de richting van transformatie hebben het punt bereikt waarop jullie genoodzaakt zijn samen te komen om elkaar te helpen. Ieder van jullie beschikt over kennis over hoe je moet veranderen in galactische mensen. Deel dit met elkaar. Creëer een veilige omgeving waarin jullie deze onderwerpen vrij en open kunnen bespreken. Het is één ding om deze informatie te horen die afkomstig is van een televisie, maar heel wat anders om het te horen met de liefde en zorgzaamheid die voortkomt uit iemand die je kent. Er is geen vervanging voor de persoonlijke benadering. Het is onze bedoeling dat deze gezegende overgang naar het volledige bewustzijn vervuld wordt met de magie van het Goddelijke! Dit is een heilige taak die bijna 13 millennia geleden begon. Nu doen we wat nodig is om de Hemel terug te brengen naar ieder van jullie.

Vandaag hebben we jullie verder geïnformeerd over wat zich rond jullie aardbol manifesteert. Een tijdperk van welvaart en harmonie wordt gevormd. Daarom is dit een tijd van transitie. Wees geduldig en altijd bereid om voor de overwinning van deze nieuwe reeks van realiteiten te werken en je voor te bereiden op een nieuw Spiritueel tijdperk. Weet, dierbaren, dat de eindeloze rijkdom en eeuwige welvaart van de hemel inderdaad van jullie is! Zo zal het zijn!

Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian for Be One! And Be in Joy!)

Artikelbron: Planetary Activation Organization

Voetnoot:
1 Terravorming (ook wel terraforming of terraformatie genoemd: aarde maken) is het proces waarbij de atmosfeer en het klimaat van een andere planeet of hemellichaam bewust worden veranderd zodat deze voor mensen bewoonbaar wordt. (Bron: Wikipedia)

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.


Alvast bedankt, Ine & Martien